Luminita Parvu

Consultanță gratuită pentru startup-urile din IT

Thumbnail

Startup-urile în tehnologie pot beneficia de consultanță gratuită în domenii precum control financiar și taxe, contabilitate, management de proiect, GDPR și PSD2 prin proiectul START-UP Advantage.

În luna decembrie startup-urile vor avea acces la evenimente gratuite și zeci de ore de mentorat prin programul START-UP Advantage lansat de EY România și TechHub Bucharest.   

Primele sesiuni de consultanță gratuită vor avea loc pe 14 decembrie, la TechHub Bucharest.

Antreprenorii în tehnologie își pot programa întâlniri unu la unu cu Horațiu Cocheci, Niclas Butan și Sergiu Sechel, specialiști EY Romania cu zeci de ani de experiență în domenii diverse.

Antreprenorii care vor să beneficieze de acestea se pot înscrie în prealabil pe website-ul spațiului de coworking, bucharest.techhub.com, la secțiunea evenimente.

TechHub Bucharest este unul dintre cele mai mari spaţii de co-working din România adresat exclusiv profesioniştilor în tehnologie.

În România, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei 770 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale.

 

 

 

Parallax

Vizualizari
831
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri