Adi Iacob

Competiție de idei de afaceri cu premii de 20.000 de euro pentru tinerii antreprenori

Thumbnail

Se lansează cea de-a treia editie Future Makers, un program educațional pentru peste 2000 de tineri antreprenori în cadrul căruia vor avea loc ateliere de antreprenoriat și trenduri de viitor în 25 de orașe în perioada martie-mai. 50 de echipe din toată țara vor fi selectate de juriul competiției și vor primi 4 luni de incubare, mentorat și conectare internațională. Premiile finale sunt în valoare de 20.000 de euro.

Termenul limită de aplicație este 3 iunie (AICI).

În această primăvară, Future Makers va angrena peste 2,000 de tineri (18-29 de ani) din București, Ploiești, Craiova, Cluj, Iași, Timișoara, Oradea, Bacău, Roman, Târgoviște, Pitești, Alba Iulia, Târgu Mureș, Constanța, Brașov, Târgu Jiu, Slatina, Baia Mare, Galați, Năsăud, Suceava, Râmnicu Vâlcea și alte centre universitare, în ateliere de antreprenoriat unde vor discuta despre trenduri de viitor și vor genera idei de business sustenabile. 

Primul atelier va avea loc la Oradea, pe 6 martie, iar primul din București pe 9 martie.

Timp de 4 luni echipa Social Innovation Solutions sprijină în programul de incubare 50 de echipe finaliste pentru a le ajuta să treacă de la stadiul de idee la stadiul de business, alături de 50 de mentori. 

Incubatorul Future Makers oferă experiențe de învățare personalizată ce include un Bootcamp de 3 zile, mentorat și peste 15 ateliere susținute de experți și antreprenori de succes. 

La finalul competiţiei, echipele își vor prezenta ideile în fața juriului în cadrul Future Summit pentru premii în valoare de 20.000 de euro şi zeci de ore de consultanță de business, fiscală și juridică.

“Proiectul a pornit de la nevoia de a aduce în România conversația globală despre a patra revoluție industrială şi schimbările sociale generate de aceasta. Ştim că o mare parte dintre meseriile actuale probabil vor dispărea, dar credem că tinerii sunt în poziția de a construi viitorul şi vrem să-i ajutăm.

Alături de partenerii noștri am reușit în ultimii 2 ani să dezvoltăm ateliere de învățare și creștere pentru 100 de echipe de tineri, multe dintre ele reușind deja să dezvolte afaceri sustenabile cum ar fi EcoTree, Exposure VR, Aventurile lui Tzitzi-Poc, I’m Fine, Veltra Bikes, Auttie sau Re-cycled, spune Ciprian Stănescu, co-Fondator Social Innovation Solutions.
 

Parallax

Vizualizari
1360
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri