Redacția StartupCafe.ro

Competiție pentru 3 burse în valoare totală de 30.000 Euro pentru un program MBA

Thumbnail

Cei care doresc să studieze în Cluj-Napoca în cadrul unui program MBA (Master Business Administration) 100% britanic, se pot înscrie la o competiție care oferă 3 burse în valoare totală de 30.000 de euro pentru programul TEE Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham din Marea Britanie.

Competiția este organizată de Banca Transilvania, Transilvania Executive Education și Evergent Investments.

Calendarul este următorul:

 • 26 noiembrie – 27 decembrie 2021: Înscriere în competiție
 • 28 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022: Evaluarea candidaților 
 • 10 ianuarie 2022: Anunțarea câştigătorului bursei pe site-ul și rețelele social media ale Transilvania Executive Education.

Programul Executive MBA – Management General va începe în Cluj-Napoca, în 9 februarie 2022 și include 12 module predate o dată la 6 săptămâni timp de 18 luni, cu o temă după fiecare modul.

Competiția pune la bătaie 3 burse, astfel:

 • o bursă BT Roberto Marzanati (15.000 euro) care acoperă integral investiția în programul de studii;
 • 2 burse a câte 7.500 euro oferite de Evergent Investments, care acoperă jumătate din costul programului.

Competiția pentru bursele Executive MBA este deschisă celor care doresc să studieze în Cluj-Napoca în cadrul unui program MBA 100% britanic, predat de profesori și experți internaționali și români.

Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham. Cursanții vor face parte dintr-o comunitate alumni cu peste 200 de antreprenori și manageri de top din peste 50 de companii din România și din străinătate.

Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională postuniversitară într-un rol executiv şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Pașii pe care trebuie să-i urmezi dacă vrei să te înscrii în competiția pentru o astfel de bursă

 1.  Completarea celor doi pași din formularul de înscriere în competiție, disponibil pe website-ul TEE:
 • redactarea unui business plan folosind modelului propus AICI
 • redactarea unui răspuns la întrebarea din cadrul formularului de înscriere: “Cum și de ce considerați că acest EMBA vă poate ajuta în dezvoltarea ideii de afaceri?”
 1. CV în limba engleza/sau linkul către profilul de LinkedIn (includerea  în CV a tuturor realizările obținute pe plan profesional, academic, dar și social).
 2. O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator.
 3. Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în 27 decembrie 2021 (inclusiv).

Recunoscută pentru rezultatele academice deosebite, Universitatea Buckingham este cea mai veche dintre universitățile independente din Marea Britanie. Cu o abordare inovatoare în ceea ce privește educația, este renumită pentru activitățile academice în grupuri mici, angajamentul pentru calitate și pentru o comunitate globală și diversă de învățare.

Roberto Marzanati (1950 – 2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație BT timp de 15 ani, începând cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență şi know-how. În semn de respect pentru toate acestea, bursele oferite de Banca Transilvania la programe de EMBA îi poartă numele.

Noul program TEE Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham din Marea Britanie, este o oportunitate educațională internațională dezvoltată împreună cu comunitatea de business din România, organizat în module de strategie, gândire sistemică, complexitate, guvernanță și transformare digitală, adaptate trendurilor generate de pandemia Covid-19 și de digitalizare.  

Parallax

Vizualizari
400
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 882
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri