Smile Media

webPR: Clientii Bancpost pot folosi cardurile de debit inclusiv la bancomatele BT cu aceleasi comisioane pe care le au la ATM-urile Bancpost

Thumbnail

Clientii Bancpost pot folosi cardurile de debit Bancpost inclusiv la bancomatele Bancii Transilvania, cu aceleasi comisioane de ridicare de numerar pe care le au in prezent la ATM-urile Bancpost. Acestia au la dispozitie, pe langa cele 500 de ATM-uri Bancpost, si cele aproape 1.300 de bancomate BT.
 
Detalii despre ATM-urile Bancii Transilvania pot fi consultate online:
    •    Pe siteul BT, aici;
    •    Prin intermediul aplicatiei Banca Transilvania (Google Play pentru Android, respectiv din App Store pentru iOS), sectiunea Info, sectiune care poate fi accesata inclusiv de cei care nu sunt clienti BT. Prin intermediul acesteia, pot fi localizate cele mai apropiate bancomate ale Bancii Transilvania.
 
Integrarea Bancpost in Grupul Financiar Banca Transilvania este in derulare si este realizata prin implicarea echipelor ambelor banci. In aceasta etapa, activitatea celor doua banci se desfasoara independent.

Parallax

Vizualizari
104
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 394
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri