Claudiu Zamfir

Cea mai bună bancă din România, desemnată de Euromoney

Thumbnail

Banca Transilvania a primit titlul „Best Bank in Romania” din partea publicaţiei britanice Euromoney pentru rezultatele din 2019.

„A fost greu să alegem un câștigător într-o piață cu atâția performeri puternici, dar sub conducerea CEO-ului Omer Tetik, fundamentele solide ale Băncii Transilvania, profitabilitatea consistentă și creșterea echilibrată i-au adus titlul de cea mai bună bancă a României”, scrie publicația cu sediul la Londra.

Banca Transilvania a înregistrat rezultate pozitive în 2019, fiind încă un an în care a avut o contribuţie puternică în economie prin cele 223.000 de împrumuturi acordate companiilor şi persoanelor fizice.

Companiile au fost finanţate cu peste 10,5 miliarde lei, banca susţinând dezvoltarea acestora, creşterea economică şi crearea de locuri de muncă în domenii precum producţie, comerţ, IT, medical, agricultură şi construcții.

Peste 9.600 de români şi-au luat locuinţă cu ajutorul Băncii Transilvania, conform cifrelor oficiale ale BT.

Este a patra oară când BT primește titlul Best Bank in Romania, din partea Euromoney, după edițiile 2017, 2016 şi 2004.

Euromoney este o revistă dedicată subiectelor financiar-bancare, iar clasamentele realizate în fiecare an şi premiile acordate au în vedere performanţa instituţiilor financiare din peste 100 de ţări.

Parallax

Vizualizari
1897
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.598
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.95

publishing: 3.1

expertise: 0.09

rating: 1.598

Articole publicate : 971
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri