Claudiu Zamfir

De ce să te înscrii în BT Club: 10.000 de antreprenori au fost la cursuri în anul 2017

Thumbnail

Un număr de 10.000 de antreprenori au participat în 2017 la seminariile şi workshopurile organizate de BT Club, facilitate pentru care se fac înscrieri online, în mod gratuit, a anunțat, joi, Banca Transilvania, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

BT Club este o inițiativă a Băncii Transilvania, prin care contribuie, din 2006, la dezvoltarea personală şi profesională a antreprenorilor. Clubul are în prezent peste 25.000 de membri.  

Cifrele BT Club:

  • Au avut loc aproape 90 de evenimente pentru antreprenori, în aproximativ 40 de localități din țară, în anul 2017.  
  • Cei 10.000 de participanți la cursurile BT Club au avut ocazia să învețe în acest an despre start-up-uri, fonduri nerambursabile, inteligență emoțională şi financiară, managementul vânzărilor, marketing şi eCommerce.
  • Membrii BT Club au acces la informație specializată, consultanță, informări periodice, instrumente de educație antreprenorială, precum şi la oportunități de networking.
  • Recordul de participanți a fost înregistrat de BT Club la evenimente organizate în Braşov, Cluj-Napoca, Sibiu şi Bacău, cu o medie de 400 de persoane/eveniment.
  • Pe lângă cursuri şi workshop-uri, BT Club înseamnă o comunitate aparte, interacțiune şi  consultanță financiar-bancară gratuită.

Înscrierea în BT Club se realizează gratuit, online, AICI.

Parallax

Vizualizari
558
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri