Claudiu Zamfir

Promoții de Black Friday 2018 și la bancă, în România

Thumbnail

Românii vor putea să vâneze reduceri și promoții de Black Friday și la serviciile bancare, cum sunt creditele sau cardurile. Cea mai mare bancă din România, Banca Transilvania, a anunțat campania Bank Friday pentru 16 noiembrie 2018, cu promoții adresate inclusiv antreprenorilor.

„Campania de shopping bancar online” BANK Friday se va derula pe site-ul BT, în intervalul orar 8:00 – 23:59, a anunțat, joi, banca, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

BANK Friday înseamnă reduceri, gratuități sau alte beneficii la o parte dintre produsele şi serviciile Băncii Transilvania:

  • credite,
  • linie de credit pe contul curent,
  • carduri,
  • BT24,
  • aplicația BT Pay,
  • la o serie de soluții complementare bankingului pentru antreprenori.

2018 este al 4-lea an în care Banca Transilvania face promoții de Black Friday.

În campania BANK Friday, BT a oferit în total peste 30.000 de produse și servicii la promoție, pentru a face bankingul tot mai accesibil.

În fiecare an stocurile inițiale au fost epuizate, iar o parte dintre acestea au fost suplimentate. Cele mai căutate produsele și servicii în cadrul BANK Friday au fost până acum: BT24 Internet Banking & Mobile Banking, cardurile de credit, creditul de nevoi personale Practic BT, linia de credit pe contul curent, depozitele şi creditele IMM.  

Banca Transilvania este cea care a lansat în premieră pe piața din România conceptul de shopping bancar. Este vorba de campanii tematice, inspirate de semnificația anumitor date, evenimente şi trenduri: Bank Friday, Bank to School, DragoBT, Banksylvania, Un Mai Muncitoresc, BaBeTe, Bankschet şi Ziua Bărboşilor.

Pregătirea cardurilor BT pentru cumpărăturile de Black Friday

În apropierea campaniilor de Black Friday la diferiți comercianți, Banca Transilvania a pregătit pe platforma online Intreb BT informații utile, şi anume: cum se poate modifica limita de tranzacționare zilnică de pe card, cum se poate înrola un card în 3D Secure pentru plățile online,  detalii despre produsele și serviciile BT folosite la plata cumpărăturilor online etc. De asemenea, robotul Livia de la BT oferă informații despre conturile, produsele și serviciile pe care clientul BT doreşte să le afle non-stop şi rapid.

Parallax

Vizualizari
1006
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri