Redacția StartupCafe.ro

Clienții BT pot să vadă timpul de aşteptare la call center, live, pe site-ul băncii

Thumbnail

Persoanele care doresc să ia telefonic legătura cu echipa BT Customer Care & Contact Center pot afla în prealabil de pe siteul băncii, în timp real, timpul mediu de aşteptare. 

Echipa de la call center este linia întâi în relaţia cu clienţii care iau legătura cu BT, inclusiv pentru a aplica pentru amânarea ratelor, facilitate de care pot beneficia persoanele afectate de actualul context social şi economic:

  • Această perioadă înseamnă pentru call center, în medie, 20.000 de apeluri telefonice/zi, de două ori mai multe decât de obicei. Până recent, media a fost de trei ori mai mare.
  • Perioada de aşteptare pentru a intra telefonic în legătură cu unul dintre colegii noştri a crescut de aproximativ trei ori. Convorbirile cu clienţii durează mai mult deoarece clienţii  au nevoie de mai multe detalii şi suport.
  • Echipa este pe baricade 24h/7.

Apelul telefonic este principalul canal de comunicare ales de clienţii BT când iau legătura cu echipa Call Center. Aceasta oferă asistenţă şi prin alte două canale: email (contact@btrl.ro) şi video chat (pentru NEOclienţi).

 Altenativele pentru informare de la distanţă sunt următoarele:

  • Site-ul bancii;
  • Intreb BT, platforma cu întrebări şi răspunsuri despre produse şi servicii BT;
  • Pagina BT Help, unde sunt prezentate toate soluţiile de self-banking: chatboţi, aplicaţii, bancomate multifuncţionale.

Banca Transilvania a anunţat în martie a.c. că statusul de amânare a ratelor este prezentat pe siteul băncii, aşa încât clienţii pot afla numărul de solicitari, de soluţionări, dar şi numărul de răspunsuri pozitive şi negative. Din cele peste 29.000 de solicitări care sunt la zi au fost soluţionate până acum peste 25.000, pentru 95,5% răspunsul BT fiind pozitiv.

Parallax

Vizualizari
276
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 887
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri