Denisa Crăciun

Banca Transilvania: Patru burse parțiale de studiu de 32.000 EUR, la MBA

Thumbnail

Banca Transilvania (BT), Transilvania Executive Education (TEE) și EVERGENT Investments au dat startul unei competiții în cadrul căreia vor fi oferite patru burse parțiale de studiu în valoare totală de 32.000 de euro, la TEE Executive MBA - Management General.

Programul este 100% britanic, iar diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham.

Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională post-universitară într-un rol executiv şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Aceștia pot aplica până în 25 noiembrie 2022 inclusiv.

Cursurile Executive MBA încep în data de 15 februarie 2023.

Sunt organizate în 12 module - strategie, leadership, gândire sistemică, economie, complexitate, guvernanță și transformare digitală –, predate de profesori de la universități din Europa, Statele Unite ale Americii, precum și din România.

Calendar

  • 17 noiembrie, în intervalul 18.30 – 19.15, va avea loc prin Zoom o sesiune Q&A, coordonată de Andrew Taylor, directorul programului Executive MBA;
  • 25 noiembrie – deadline înscrieri pe site-ul MBA;
  • 26 noiembrie – 8 decembrie: Evaluarea candidaților;
  • 9 decembrie: Anunțarea câştigătorilor burselor pe site-ul și canalele social media ale Transilvania Executive Education.

Pentru înscrierea în competiție este nevoie de următoarele:

  1. Completarea celor doi pași din formularul de înscriere în competiție, disponibil pe website-ul TEE:

  • un business plan folosind modelul din formularul de înscriere;
  • un eseu care să răspundă la întrebarea: Care sunt cele mai importante provocări pe care le vor avea managerii în 2023 și ce soluții ar trebui să dezvolte/să implementeze?
  1. CV în limba engleză/sau menționarea link-ului către profilul de LinkedIn în emailul de înscriere. Este recomandată includerea în CV a tuturor realizărilor obținute pe plan profesional, academic și social.

  2. O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator.

  3. Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în data de 25 noiembrie a.c. (inclusiv).

„Dacă te gândești să aplici pentru o bursă, iată câteva sfaturi: când redactezi aplicația, recomandarea noastră este să demonstrezi, în scris, că ai o gândire analitică și critică. Cu alte cuvinte, poți folosi modele, teorii pentru a identifica tipare, pentru a da sens soluțiilor propuse și poți vedea semnificațiile strategice, problemele și oportunitățile în explicații”, declară Andrew Taylor, directorul programului Executive MBA.

Acesta a mai spus „programul Executive MBA este conceput pentru a dezvolta această capacitate, așa încât după cei doi ani de studiu vei observa schimbări majore în stilul tău de management, dar și în comunitatea din care faci parte. Mult succes!”.

Parallax

Vizualizari
508
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri