Luminita Pirvu

Celebritățile recomandă antreprenori în proiectul Bucureștiul Întreprinzător

Thumbnail

Vedetele din România promovează antreprenoriatul în cadrul proiectului Bucureştiul Întreprinzător. Banca Transilvania lanseză o nouă etapă în proiectul Bucureștiul Întreprinzător, în care celebrități autohtone aleg câte un antreprenor și prezintă povestea acestuia.

Pe o perioadă de 9 luni, celebritățile alese de Banca Transilvania vor desemna câte un brand și îl vor promova. Startul este dat de Bean MC, care recomandă încălțămintea de skate de la Danube Footwear, primul produs românesc pe această nişă şi prezintă povestea antreprenorilor care au transformat proiectul de diplomă al unuia dintre ei în schiță de produs.

Lansat în iunie 2016, Bucureştiul este o platformă online care prezintă oameni şi idei care au contribuit la transformarea capitalei în cel mai întreprinzător oraş din România.

Prima etapă din Bucureştiul Întreprinzător a avut la bază recomandarea antreprenorilor: cei prezentați de programul Bucureştiul Întreprinzător au nominalizat alte idei îndrăznețe, precum: Pegas, Radio Guerrilla, 5 to go, Frufru, În Fața Blocului, Tea Tomescu, Orchestra Simfonică Bucureşti, Times New Roman, Pain Plaisir, Maison Dadoo sau Summer Well.

35% dintre IMM-urile înființate în Bucureşti şi Ilfov şi-au deschis contul de capital social la Banca Transilvania, iar volumul de credite acordate în perioada iulie 2016 – martie 2017, în prima etapă a programului, este cu 15% mai mare decât perioadă similară anterioară.

 

Parallax

Vizualizari
517
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri