Denisa Crăciun

3,6 milioane de persoane s-au informat de pe Întreb BT în 2021. Top trenduri remarcate

Thumbnail

În 2021, 3,6 milioane de persoane au accesat informații pe platforma Întreb BT, ceea ce înseamnă cu 23% mai mult ca număr de vizitatori și cu 22% mai mult din punct de vedere al vizitelor făcute, prin comparație cu 2020.

Platforma Întreb BT conține peste 1.800 de întrebări și răspunsuri despre banking și funcționează ca un motor de căutate actualizat de Banca Transilvania. Platforma ajută ca informațiile despre diverse produse și servicii bancare să fie la îndemănă, online, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, redacției StartupCafe.ro.  

Top trenduri remarcate pe Întreb BT

  • A crescut interesul pentru banking/soluții la distanță: cele mai mari creșteri le-au înregistrat căutările de informații despre aplicațiile BT, transferuri bancare, actualizarea datelor de contact și despre credite pentru românii care lucrează în străinătate.
  • A crescut interesul pentru informații despre banking din partea românilor din diaspora, creșterile de trafic pe site fiind astfel: +66% Spania, +65% Republica Moldova, +54% Olanda, iar +50% Italia.
  • Categorii noi de clienți vizitează site-ul: cel mai mare interes a fost din partea persoanelor cu vârste de 65+ (+60%), 45 - 54 ani (+50%), 55 - 64 (+39%).
  • Telefonul a devenit modul preferat de accesare a informațiilor: lumea intră pe site tot mai mult de pe telefon, +26% în 2021 față de 2020.
  • Notorietatea site-ului a crescut: tot mai multe persoane ajung la informațiile de pe Întreb BT intrând direct pe platformă, și anume 60%, ceea ce înseamnă un record din acest punct de vedere. Restul de trafic pe site a venit prin căutări specifice pe Google. 

Thumbnail

Cele mai apreciate subiecte

Vizitatorii platformei au posibilitatea da a evalua utilitatea răspunsului căutat, iar cele mai apreciate au fost următoarele:

  • Dacă figurez în Biroul de credit mai pot lua un împrumut?
  • Care este codul SWIFT?
  • Care este vârsta minimă pentru a beneficia de un card de debit?
  • De ce documente am nevoie pentru a-mi deschide un cont?
  • Care este durata unui transfer bancar în România și în străinătate?

Platforma Întreb BT este un mediu de informare, educare și ghidare, alături de celelalte canale BT de comunicare directă cu clienții: peste 500 de sedii, Call Center, social media și chatboți, a mai spus BT în comunicatul transmis StartupCafe.ro. 

Parallax

Vizualizari
176
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri