Claudiu Zamfir

Revolut intră în Republica Moldova cu aplicația sa Lite

Revolut Lite

Aplicația financiară Revolut, deschisă la Londra de Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko, își lansează marți versiunea simplificată, Lite, în Republica Moldova, Armenia și regiunea administrativă specială chineză Macao.

„Suntem extrem de bucuroși să salutăm sosirea Revolut în Republica Moldova. Acest serviciu, cu adevărat inovator, va revoluționa modul în care oamenii din țara noastră își gestionează finanțele. Va îmbunătăți peisajul nostru financiar și va împuternici cetățenii noștri cu soluții financiare digitale inovatoare. Va crea un mediu de piață mai competitiv și o îmbunătățire mai rapidă a standardelor, ceea ce va duce la un sector financiar modernizat, servicii de calitate superioară, precum și costuri mai reduse. Este un prim pas foarte bun. De asemenea, sper să avem o gamă largă de servicii pentru clienți individuali și afaceri”, a spus  Dumitru Alaiba, ministrul pentru Dezvoltare Economică și Digitalizare al Republicii Moldova, citat într-un comunicat Revolut transmis StartupCafe.ro.

Clienții din cele trei noi piețe pot transfera acum bani în alte țări, cum ar fi Chile, Azerbaidjan și Sri Lanka, dar și către utilizatori din alte țări în care Revolut este activ cu ofertele sale complete de produse - Regatul Unit, țările din Spațiul Economic European (inclusiv România), SUA, Japonia, Singapore, Australia, Brazilia și în curând India, Noua Zeelandă și Mexic.

Pe lângă trimiterea de bani prin funcționalitatea gratuită peer-to-peer, clienții noi vor putea, de asemenea, să folosească infrastructura globală de transfer de bani a Revolut, să primească bani de la conturi bancare sau carduri non-Revolut gratuit și să trimită bani către conturi și carduri non-Revolut în schimbul unei taxe de 1% și, respectiv, 3% (de la cel puțin 1 dolar american, echivalent în moneda locală). Orice taxă de transfer este afișată în aplicație înainte ca un client să accepte tranzacția, iar cursul de schimb oferit va fi unul competitiv pentru transferurile internaționale.

Cu ocazia lansării, taxele de 1% și 3% pentru transferurile cu aplicația Revolut Lite către conturi și carduri bancare non-Revolut vor fi eliminate pentru clienții noi, până pe 31 iulie 2023 - a menționat compania.

„Suntem încântați să lansăm Revolut Lite în alte trei piețe, continuând să extindem accesul clienților la serviciile noastre de transferuri rapide, sigure și ușor de realizat. Revolut a redefinit modul în care se pot primi sau trimite bani, simplificând transferurile internaționale și oferind prețuri competitive și cele mai bune rate de schimb valutar. Transferurile internaționale realizate prin metode tradiționale pot veni cu costuri ascunse, dar în cazul Revolut, dacă aceste transferuri se fac între clienții noștri, nu există nicio taxă, indiferent unde s-ar afla. În plus, faptul că oferim mereu cel mai bun schimb valutar este un real motiv de mândrie pentru noi”, a declarat Vlad Yatsenko, Chief Technology Officer și co-fondator al Revolut.

Parallax

Vizualizari
469
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri