Denisa Crăciun

Platforma Crypto.com a trimis criptomonede în valoare de 400 milioane dolari către destinatarul greșit

Platforma Crypto.com din Singapore

Exchange-ul de criptomonede Crypto.com, fondat în Singapore, a trimis din greșeală 320.000 de monede virtuale în valoare de peste 400 de milioane de dolari către o altă platformă de tranzacționare crypto, potrivit The Verge.

Crypto.com a trimis din greșeală, în urmă cu aproape trei săptămâni, cele 320.000 de criptomonede Ether către Gate.io.

Duminică, CEO-ul companiei, Kris Marszalek, a confirmat pe Twitter că Crypto.com a trimis token-urile către Gate.io pe 21 octombrie. Criptomonedele trimise reprezintă 80% din token-urile Ether pe care Crypto.com le deținea, conform Reuters

Compania ar fi trebuit să trimită criptomonedele într-unul dintre portofelele sale reci sau offline, potrivit Bloomberg

Protofelele crypto reci sunt de obicei decontectate de la internet și sunt considerate cea mai sigură modalitate de a preveni furtul de monede digitale. 

Între timp, platforma crypto a reușit să recupereze toate activele transferate, a mai spus directorul general în postarea sa pe Twitter.

Mai mulți utilizatori au spus pe Twitter că platforma și-a recuperat criptomonedele o săptămână mai târziu, transferând 285.000 de monede virtuale Ether, care ar valora aproape 350 milioane dolari, într-un portofel și restul, de 35.000 de Ether (în valoare de aproximativ 43 milioane dolari) în altul.

Gate.io a spus, conform The Verge, că a returnat criptomonedele când a realizat că transferul a fost „o eroare de operare”. 

De data aceasta a fost o întâmplare fericită. În luna august, însă, Crypto.com a transferat din greșeală unui client 7,2 milioane de dolari în loc de 68 de dolari.

Piața crypto pare că nu are cea mai bună perioadă. 

Săptămână trecută, active de cel puţin 1 miliard de dolari din fondurile clienților ar fi dispărut de pe platforma de schimb de criptomonede FTX.

Pe de altă parte, Departamenul de Justiție al SUA a anunțat o captură record: a confiscat criptomonede Bitcoin, care au fost furate acum 10 ani, în valoare de 3,36 miliarde de dolari, după o percheziție făcută în noiembrie 2021. 

Parallax

Vizualizari
6196
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri