Claudiu Zamfir

Joburi în IT: Revolut caută ingineri backend Java și dezvoltatori de aplicații mobile pentru echipa din România

aplicatie-revolut-dreamstime

Aplicația financiară Revolut vrea să angajeze 40 de ingineri IT pentru echipa din România, în următoarele luni, la care se vor adăuga 37 de specialiști în resurse umane și managementul talentelor în principal din România, dar și din alte țări, a informat joi compania fintech, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Pe plan local, Revolut are o echipă de peste 120 de angajați și intenționează să recruteze, în următoarele luni, 40 de ingineri (ingineri backend Java, dezvoltatori aplicații mobile iOS și Android). De asemenea, compania are în plan să își extindă echipa de specialiști în resurse umane și managementul talentelor, recrutând pentru alte 37 de poziții (people partners și people specialists, consultanți resurse umane, dezvoltare și învățare, mobilitate), în principal din România, dar și din alte țări.

Locurile de muncă disponibile pentru profesioniștii români sunt în regimul de lucru la distanță (remote) și le oferă angajaților posibilitatea de a colabora la proiecte globale, în echipe multinaționale.

Fintech-ul londonez a primit și certificarea  Great Place to Work, fiind recunoscut drept unul dintre locurile de muncă preferate, în opt țări - România, Marea Britanie, India, Polonia, Lituania, Ungaria, Spania și Portugalia.

Lucian Ivan, Global Head of Talent Department la Revolut a declarat:

„Certificarea primită pe mai multe piețe unde suntem prezenți este un motiv de mândrie pentru noi. Deși aceasta este o susținere extraordinară a culturii și a forței de muncă, știm că întotdeauna mai sunt multe de făcut și ne vom strădui să ne asigurăm că toți angajații noștri pot prospera la Revolut. Obținerea acestei recunoașteri este și o consecință a traiectoriei pozitive pe care o are compania, o evoluție posibilă doar datorită talentului, muncii susținute și angajamentului arătat de toți angajații Revolut, de oriunde din lume”.     

Lansată în anul 2015, la Londra, de Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko, Revolut spune că are 35 milioane de utilizatori în toată lumea, din care mai mult de 3 milioane în România.

Parallax

Vizualizari
260
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri