Denisa Crăciun

Joburi la Amber. Compania de jocuri video caută 100 de specialiști pentru sediul de la Botoșani

Thumbnail

Compania românească de jocuri video Amber, fondată de antreprenorul Mihai Pohonțu, vrea să angajeze încă 100 de specialiști pentru un nou sediu din Botoșani.

Amber Botoșani caută angajați pentru poziții ca Junior Game Tester, QA Project Manager, QA Test Lead și HR. În prezent, în sediul înființat în anul 2019, care este situat pe Calea Națională nr. 95, lucrează deja 120 de specialiști.

Printre aceștia, lucrează în sistem work from home angajații care locuiesc în localități din apropierea Botoșaniului, precum Săveni, Dorohoi, Suceava sau Iași.

„Ne dorim să atragem oameni din Botoșani și din alte localități din jurul orașului și să creăm oportunități pentru tineri astfel încât aceștia să lucreze într-o industrie nouă și creativă în Botoșani și să ajute la dezvoltarea economiei locale. Salariile și condițiile pe care le oferim sunt la un nivel ridicat si sunt identice cu cele din București”, spune Mihai Pohonțu, Chairman Amber.

Biroul din Botoșani oferă servicii de Quality Assurance (testare) pentru jocurile dezvoltate sau co-dezvoltate de Amber pentru platforme diverse - mobile, PC și console.

Compania susține că „pe măsură ce va identifica proiecte și oameni potriviți, va extinde oferta de servicii și specializări, urmând să acopere programare, artă și game design”.

De la înființare și până în prezent, biroul din Botoșani a contribuit la proiectele unor mari publisheri parteneri precum Scopely, Roblox, Cartoon Network sau SciPlay.

La nivel de grup, Amber a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de 126,8 milioane de lei (30,5 milioane USD), o creștere cu 56% comparativ cu 2020. Amber are peste 1.000 de angajați în birourile din București, Botoșani, Guadalajara, Montreal, Kyiv, San Francisco și Los Angeles.

Parallax

Vizualizari
630
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri