Raluca Abrihan

Firma românească de jocuri video Amber fuzionează cu un studio independent din Mexic şi caută angajaţi

Thumbnail

Amber, compania dezvoltatoare de jocuri video cu capital 100% românesc, continuă să se extindă pe plan internațional, fuzionând cu KaraOkulta, un studio independent din Guadalajara.

Această mișcare Amber în Mexic, vinde după ce studioul românesc a deschis un nou sediu în Guadalajara la începutul acestui an. KaraOkulta este un dezvoltator de jocuri și aplicații mobile în care lucrează 15 specialiști. Studioul mexican a colaborat cu Amber la sfârșitul anului 2019 la dezvoltarea jocului casual Toy Blitz.

Echipa se va alătura Amber Mexic în hub-ul Ciudad Creativa Digital. Considerat un „Silicon Valley” al Mexic-ului, Guadalajara devine un pilon important în dezvoltarea de produse media digitale.

Amber a început recrutarea pentru noul studio, dorind să angajeze 100 de specialiști până la sfârșitul anului. Studioul caută specialiști pentru toate disciplinele de dezvoltare, cu focus pe artă, design, game engineering și testare.

Amber, companie independentă de jocuri video din România, a înregistrat o creștere constantă în ultimii trei ani, deschizând două noi birouri (Botoșani și Guadalajara) și fuzionând recent un cu studio local din România, Scorpius Games.

"Amber a avut o creștere consistentă a business-ului în 2019 și aceasta va continua într-un mod accelerat și în acest an, cu peste 30%. Compania a raportat pentru anul 2019 cea mai mare cifră de afaceri din istoria acesteia: 57,85 milioane Lei (13.65 milioane de dolari)" spun reprezentanţii firmei.

În Amber lucrează peste 500 de specialiști, iar compania se așteaptă să depășească 600 până la finalul anului.

Parallax

Vizualizari
1366
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri