Adi Iacob

Google Maps extinde pe iPhone posibilitățile de promovare a afacerilor prin follow

Thumbnail

Funcția aplicației Google Maps prin care posibilii clienți se pot abona (follow) să primească informații despre locurile preferate (magazine, restaurante, etc) este disponibilă acum și pe iPhone-uri. Fie că e vorba de un restaurant nou care tocmai s-a deschis, sau despre o brutărie cunoscută - butonul "Urmăriți" îi va ține la curent pe utilizatori cu update-urile oferite de afaceri, precum evenimente viitoare, oferte sau program.
 

via GIPHY

Până acum, această funcție era disponibilă doar pe telefoanele mobile cu Android.

Google a introdus tot felul de funcții noi în Google Maps, menite să ajute afacerile. Anul trecut, compania a introdus o caracteristică cu ajutorul căreia antreprenorii care se pregătesc să-și deschidă un punct de lucru - cum ar fi un bar, un restaurant, un coafor - vor avea posibilitatea să le fie afișate noile afaceri pe Google Maps înainte de deschdere, pentru a fi găsite pe hartă de către viitorii clienți, care vor afla astfel și data inaugurării.

De asemenea, la finalul anului trecut, Google a lansat o nouă funcție a aplicației, prin care posibilii clienți pot cere informații sau comanda produse și servicii în timp real prin intermediul mesajelor text. Trimiterea mesajelor către afaceri, direct prin Google Maps, oferă clienților posibilitatea de a pune întrebări fără a trebui să contacteze firma telefonic, astfel încât să poată comanda un tort pentru ziua de naștere sau să afle dacă un magazin de pantofi are mărimea sa, printr-un simplu mesaj text.

În aceeași perioadă, Google a introdus o nouă caracteristică pentru aplicația Google Maps care îi ajută pe utilizatori să descopere locurile pe care le-au recomandat alții: hashtag-uri. De exemplu, dacă un utilizator consideră că un restaurant este un loc excelent pentru persoanele vegetariene, poate folosi hashtag-ul #vegetarian sau dacă în locația afacerii este accesibilă cu un scaun cu rotile, vizitatorii pot nota locul cu #accesibilinscauncurotile (#wheelchairaccessible).

Parallax

Vizualizari
655
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri