Adi Iacob

Afacerile vor putea primi mesaje de la clienți direct pe Google Maps

Thumbnail

Google lansează o nouă funcție a aplicației Google Maps prin care posibilii clienți pot cere informații sau comanda produse și servicii în timp real prin intermediul mesajelor text. Trimiterea mesajelor către afaceri, direct prin Google Maps, oferă clienților posibilitatea de a pune întrebări fără a trebui să contacteze firma telefonic, astfel încât să poată comanda un tort pentru ziua de naștere sau să afle dacă un magazin de pantofi are mărimea sa, printr-un simplu mesaj text.

Utilizatorii pot vedea mesajele cu firmele pe care le contactează în meniul profilului propriu unde va apărea o opțiune nouă, ”Mesaje” (atât pe Android, cât și pe iOS).

  via GIPHY

  Afacerile care doresc să accepte mesaje de la clienți pot instala (sau actualiza) aplicația Google My Business, din Google Play sau App Store, pentru folosi această funcție. 

  Cu ce îți poate ajuta afacerea Google My Business

  • Aplicația Google My Business este o modalitate simplă și gratuită de a face cunoscută o afacere pe Google: pot fi încărcate fotografii, create oferte sau un evenimente și adăugate direct pe profilul afacerii de pe Google.

  • Când cineva îți caută compania. în partea dreaptă paginii cu rezultatele căutărilor se afișează un widget care conține locația, programul de lucru, linkul către site, numărul de telefon, pozele cele mai reușite și recenziile clienților.

  • Orice companie poate beneficia, de o astfel de secțiune cu informațiile cele mai relevante pentru potențialii clienți, dacă își creează un cont gratuit Google My Business - Compania mea pe Google.

  • Atunci când utilizatorii  găsesc firma ta pe Google, aceștia se pot conecta  în mai multe moduri - prin trimiterea mesajelor, urmărire (follow), pot face rezervări sau își pot spune părerea despre produsele și serviciile oferite. 

  • Poți vedea toți acești clienți pe Google într-un singur loc din noua filă Clienți a aplicației. De aici, poți să răspunzi cu ușurință la recenziile clienților și să le trimiți notificări urmăritorilor pentru a-i interesați de ceea ce oferi. 

  • Urmărirea rezultatelor: poți vedea câte persoane găsesc și se conectează cu profilul afacerii.

  În România, update-ul nu este încă disponibil, însă acesta va începe să fie accesibil în curând la nivel internațional.
   

  Citește și alte articole despre Google Maps și Google My Business

  Parallax

  Vizualizari
  1082
  Conţinut
  Parerea ta despre articol
  Adauga comentariu

  - Ultimele știri -

   


    Ultimele știri