Claudiu Zamfir

O nouă opțiune Google Maps pentru antreprenorii care se pregătesc să-și deschidă un punct de lucru

Thumbnail

Antreprenorii care se pregătesc să-și deschidă un punct de lucru - cum ar fi un bar, un restaurant, un coafor - vor avea posibilitatea să le fie afișate noile afaceri pe Google Maps înainte de deschdere, pentru a fi găsite pe hartă de către viitorii clienți, care vor afla astfel și data inaugurării - a anunțat Google.

„Locurile care se deschid în curând își vor putea crea gratuit un Business Profile, care le va apărea utilizatorilor, scrisă în portocaliu, cu cel mult 3 luni înainte de deschidere, permițând trendsetter-ilor să afle în avans și să-și pună data deschiderii în calendar. Opțiunea se lansează în următoarele săptămâni, iar localurile interesate să fie localizate pe Maps și Search pot să înceapă cu Google My Business AICI” - spune compania americană.

De asemenea, utilizatorii care folosesc Google Maps pe dispozitivele mobile cu Android vor putea da „follow”  la diverse localuri direct din aplicație. Consumatorii care vor da, de exemplu, „follow” la un bar sau o cafenea vor primi pe mobil știri despre local, anunțuri despre evenimente, oferte speciale și alte informații noi pe care localul vrea să le facă publice clienților.

Opțiunea este disponibilă doar în America, dar urmează să fie extinsă în toate țările.

Peste 150 de milioane de afaceri sunt localizate pe Google Maps, pentru a fi găsite mai ușor de către clienți.

Parallax

Vizualizari
1184
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri