Redacția StartupCafe.ro

Stilul Elon: După ce a concediat o parte din angajații Twitter și altora le-a cerut să lucreze suplimentar, acum face angajări

Elon Musk a preluat Twitter

După ce a concediat două treimi din forţa de muncă a Twitter, Elon Musk vrea acum să facă angajări, potrivit News.ro. 

Pentru prima oară de la preluarea Twitter, Musk a recunoscut că s-au făcut multe greşeli în procesul de reorganizare a companiei, dar spune că situaţia se va stabiliza în timp.

Într-o şedinţă deschisă, ţinută în prima zi a săptămânii, Elon Musk a susținut că Twitter a terminat cu disponibilizările şi că acum caută chiar să facă angajări.

După concedierile masive ale noului proprietar, urmate de valul de demisii forţate de ultimatumul acestuia, se pare că Twitter suferă de un deficit de ingineri chiar şi după standardele lui Musk.

În şedinţă, Elon Musk a spus că acum sunt căutaţi ingineri software şi că angajaţii rămaşi sunt încurajaţi să facă recomandări.

Twitter nu are listate job-urile disponibile pe site-urile de profit, iar Elon Musk nu a spus exact ce poziţii sunt căutate, ci doar că sunt prioritari ingineri care scriu software bine.

Din 7.500 de angajaţi înainte de preluarea companiei de Elon Musk, Twitter mai are în jur de 2.700 de angajaţi.

Recent, Musk a trimis un e-mail către angajații rămași în companie prin care le-a cerut să lucreze ore suplimentare sau să plece.

Parallax

Vizualizari
10335
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 891
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri