Denisa Crăciun

Aplicația Bolt, în încă un oraș românesc

Thumbnail

Bolt, aplicația de transport de persoane în sistem ride-hailing, lansează serviciile sale de transport la cerere și în Tulcea, potrivit unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

Acum și șoferii din Tulcea care vor să aibă o sursă de venit suplimentară pot face bani din servicii de transport prin intermediul aplicației Bolt, prezentă deja în peste 25 de orașe din România.

„Tulcea ne-a atras atenția atât prin prisma dorinței localnicilor de a aduce serviciul acolo, cât și a succesului înregistrat de Bolt în zonele turistice, ca Valea Prahovei și stațiunile de la Marea Neagră. Odată cu venirea verii, vedem un potențial ridicat în zonă și vrem să fim cât mai aproape de clienții existenți, care s-au obișnuit să ne acceseze serviciile în peste 25 de orașe din țară, dar și să satisfacem cererea ridicată pentru transport de calitate în orașul Tulcea”, spune Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager, Ride-hailing.

Cei interesații să colaboreze cu Bolt pot contacta direct compania pe email, la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informați despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească și procedurile pe care trebuie să le urmeze pentru a deveni șoferi parteneri Bolt.

Prețul curselor Bolt din Tulcea începe de la 8 lei, iar în primele două săptămâni de la lansare, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%.

Bolt în România

Compania este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei.

Lansată în 2013 la Tallinn, de Markus Villing, un programator estonian care pe atunci avea 19 ani, aplicația Bolt a pătruns în România în 2016, când încă se numea Taxify, mai întâi în București.

La început, compania oferea doar servicii de ride-hailing și cu timpul s-a extins cu servicii de livrare de mâncare și închirieri de trotinete electrice.

Acum, startup-ul de transport a ajuns un gigant internațional, evaluat la peste 7,4 miliarde de euro. 

Bolt are 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 400 de orașe din Europa și Africa.

Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv transport la cerere, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

Parallax

Vizualizari
453
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri