Denisa Crăciun

Bolt își lansează serviciile de transport la cerere în încă două orașe din România

Thumbnail

Bolt, aplicația de transport de persoane în sistem ride-hailing, lansează serviciile de transport la cerere și în Bistrița și Târgu Jiu, potrivit unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro. 

Compania estoniană ajunge, astfel, să fie prezentă în peste 25 de orașe din România.

Bolt se extinde repede în România. Luna trecută, în februarie, scriam pe StartupCafe.ro că aplicația intră cu serviciile sale de transport la cerere în Piatra Neamț, unul dintre principalele centre urbane din România, dar și în principalele orașe de pe Valea Prahovei: Câmpina, Comarnic, Sinaia, Bușteni și Azuga.

„După lansările efectuate cu succes în Piatra Neamț și în orașele de pe Valea Prahovei în ianuarie, continuăm să extindem prezența platformei noastre peste tot unde există un număr mare de potențiali clienți și șoferi parteneri. În Bistrița și Târgu Jiu, am descoperit că publicul cunoaște deja serviciile noastre și este interesat să le folosească, așa că ne bucurăm că putem să le punem la dispoziție un prim serviciu din portofoliu, cel de transport la cerere”, spune Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager, Ride-hailing.

În plus, de acum și șoferii din Bistrița și Târgu Jiu pot face bani din servicii de transport prin intermediul aplicației Bolt.

Cei interesați să colaboreze cu Bolt se pot înscrie contactând direct compania pe email, la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informate despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească și procedurile pe care trebuie să le urmeze pentru a deveni șoferi parteneri Bolt.

Prețul curselor Bolt din Bistrița și Târgu Jiu începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%.

Cine este Bolt

Bolt este o aplicație europeană a cărei scop este de a face mobilitatea urbană mai accesibilă, sigură și sustenabilă. Aplicația are 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 400 de orașe din Europa și Africa.

Lansată în 2013 la Tallinn, de Markus Villing, un programator estonian care pe atunci avea 19 ani, aplicația a pătruns în România în 2016, când încă se numea Taxify, mai întâi în București. La început, compania oferea doar servicii de ride-hailing și cu timpul s-a extins cu servicii de livrare de mâncare și închirieri de trotinete electrice.

Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv ride hailing, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

În România, Bolt susține că este lider de piață, întrucât este prezentă în peste 25 de orașe.

Parallax

Vizualizari
366
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri