Denisa Crăciun

Bolt se extinde rapid în România. În ce orașe mai pătrunde

Thumbnail

Bolt, aplicația de transport de persoane în sistem ride-hailing, lansează serviciile de transport la cerere și în Piatra Neamț, unul dintre principalele centre urbane din România, dar și în principalele orașe de pe Valea Prahovei: Câmpina, Comarnic, Sinaia, Bușteni și Azuga, conform unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

Lansarea Bolt în regiunea Valea Prahovei este un prim pas de a pătrunde și în orașe de dimensiuni mai mici, unde există deja cerere, iar clienții sunt deja familiarizați cu aplicația.

De acum, în Piatra Neamț și în regiunea Valea Prahovei se pot face bani și din servicii de transport prin intermediul aplicației Bolt.

Șoferii care vor să colaboreze cu Bolt se pot înscrie contactând direct compania pe email, la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informați despre partenerii oficiali locali.

„Lansăm serviciile de transport la cerere în Piatra Neamț, consolidându-ne astfel prezența în Moldova. După un an extrem de dinamic, în care am devenit lider de piață, ne continuăm expansiunea în toate zonele țării, inițial cu serviciile de transport la cerere, care sunt deja binecunoscute și așteptate pretutindeni de utilizatori”, a spus Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager, Ride-hailing.

El a mai spus că „astăzi lansăm serviciile de transport la cerere pe Valea Prahovei, chiar înainte de începerea unui nou sezon turistic de primăvară. Întreaga zonă este foarte importantă pentru noi, fiind în imediata apropiere a unor orașe în care serviciul nostru este foarte popular și ne oferă șansa de a răspunde așteptărilor clienților noștri, care ne caută serviciile și în afara marilor orașe tot mai frecvent. Din această lună, turiștii și localnicii au o alternativă eficientă și confortabilă de deplasare - transportul la cerere asigurat de Bolt”.

Companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajaților prin intermediul serviciului Bolt Business. Acesta asigură o gestionare centralizată a costurilor și o raportare financiară simplă și clară pentru persoanele juridice.

Prețul curselor Bolt din Piatra Neamț începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%.

De cealaltă parte, prețul curselor Bolt în orașele de pe Valea Prahovei începe de la 12 lei.

Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

Bolt este o aplicație europeană cu misiunea de a face mobilitatea urbană mai accesibilă, sigură și sustenabilă. Bolt are 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 400 de orașe din Europa și Africa.

Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv ride hailing, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei.

Lansată în 2013 la Tallinn, de Markus Villing, un programator estonian care pe atunci avea 19 ani, aplicația Bolt a pătruns în România în 2016, când încă se numea Taxify, mai întâi în București.

Startup-ul de transport a ajuns, în prezent, un gigant internațional, evaluat la peste 7,4 miliarde de euro. 

Bolt s-a numit inițial Taxify. La început, compania oferea doar servicii de ride-hailing și cu timpul s-a extins cu servicii de livrare de mâncare și închirieri de trotinete electrice.

Parallax

Vizualizari
693
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri