Denisa Crăciun

2 milioane EUR îi costă pe românii de la Teilor magazinul online și digitalizarea

Thumbnail

Lanțul românesc de magazine de bijuterii de lux Teilor investește în total 2 milioane de euro în transformare digitală, respectiv lansarea unei noi platforme de eCommerce și implementarea unui ecosistem pentru clienții care fac cumpărături online și în magazin.

Noul site a fost lansat deja în România și Ungaria și urmeză să fie implementat în Polonia și Bulgaria, dar și pe platforma internațională a Teilor până la sfârșitul lunii septembrie 2022, a transmis, joi, compania, într-un comunicat către StartupCafe.ro.

Compania vrea să investească și în îmbunătățirea aplicației mobile și în implementarea unor tehnologii precum realitate augmentată și inteligența artificială pentru prezentarea produselor.

„Suntem încântați să oferim clienților noștri experiența de achiziție ancorată în viitor, în care liniile dintre magazinele fizice și online se estompează, iar clientul se poate bucura cu adevărat de o experiență completă și complexă. Călătoria clientului devine dinamică, magazinul fizic fiind unul dintre punctele de contact în experiența de cumpărare. Lansarea noii platforme de eCommerce marchează încheierea unuia dintre cele mai importante proiecte din istoria Teilor și începutul unei noi etape în experiența oferită consumatorilor”, a spus Willy Dicu, CEO al Teilor.

Varianta nouă de site se bazează pe platforma de eCommerce dezvoltată de Elastic Path, care a fost implementată de Tesla sau Deckers Brands.

Compania a mai introdus, de asemenea, și soluția online „cumperi acum, plătești mai târziu”, care permite achiziționarea de produse de până la 12.000 de lei în rate.

Teilor operează o rețea de 62 de magazine de bijuterii de lux, dintre care 11 sunt situate în străinătate, în Polonia, Ungaria, Bulgaria și Cehia

Pe lângă magazinele fizice, compania are cinci platforme de eCommerce. 

---

Citește și:

Parallax

Vizualizari
728
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri