Răzvan Tătaru

TikTok testează încărcarea de videoclipuri de până la 15 minute

tiktok-telefon-dreamstime

TikTok testează funcția de a încărca videoclipuri lungi de până la 15 minute, atât din aplicația mobilă, cât și din platforma web.

Testul este limitat în câteva regiuni și pentru un grup limitat de utilizatori, potrivit TechCrunch. Noua opțiune crește limita de încărcare de conținut video de la 10 minute la 15 minute.

Schimbarea a apărut în mediul online pe platforma Threads, unde un utilizator a postat notificarea primită în aplicație.

Testul include opțiunea de a încărca videoclipuri de 15 minute, atât pe mobil, cât și pe desktop. Astfel, creatorii de conținut ar putea să posteze videoclipuri întregi, fără a mai fi nevoie de secționarea în mai multe părți.

Aplicația a devenit populară pentru videoclipurile scurte, de până la 15 secunde, dar această limită a fost extinsă până la 60 de secunde, apoi 3 minute și cel mai recent, până la 10 minute, în anul 2022. Totodată, platforma permite acum încărcarea de fotografii și de videoclipuri filmate în format orizontal.

Aplicația TikTok a fost lansată în septembrie 2016, în China, sub numele de Douyin (vibrații). Din 2017, rețeaua socială s-a extins la nivel internațional sub numele de TikTok. Aceasta a atras mai ales publicul tânăr.

TikTok este deținută de compania ByteDance, fondată în 2012 de antreprenorul chinez Zhang Yiming, care avea 29 de ani atunci. Între timp, el a ajuns la o avere estimată la 43 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Parallax

Vizualizari
79
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri