News.ro

TikTok testează o funcție nouă

Thumbnail

TikTok, platformă video chinezească, vrea să lanseze o funcție prin care utilizatorii vor putea reposta clipurile apreciate, scrie News.ro.

Funcția de repostare pe care o testează TikTok ar putea permite utilizatorilor să publice pentru urmăritorii lor clipuri interesante ale altor creatori.

Astfel, rețeaua socială vrea să lanseze butonul „Repost”, care va putea fi găsit în meniul de Share, care include toate opțiunile de partajare a conținutului, precum expedierea directă către anumiți prieteni sau trimiterea prin intermediul altor aplicații.

„TikTok vine şi cu o idee originală pe care o adaugă funcţiei care există de mult şi în alte reţele sociale. Clipurile repostate vor putea fi văzute de urmăritori în propriul feed, însă nu vor apărea în profilul celui care a făcut repostarea”, potrivit News.ro.

TikTok va păstra în profilul fiecărui utilizator doar creaţiile personale, nu şi postările preluate de la alţi useri.

„Platforma chinezească, cel puţin în cadrul testului actual, limitează potenţialul de răspândire al postărilor preluate prin intermediul acestei funcţii. Clipurile repostate vor fi afişate doar celor care se urmăresc reciproc. Asta pentru a evita ca funcţia să fie folosită de creatorii cu mulţi urmăritori pentru a se promova reciproc”, conform sursei citate. 

Momentan, nu se știe când noua funcție va fi lansată oficial pentru toți utilizatorii platformei.

Cine este TikTok

Aplicația TikTok a fost lansată în septembrie 2016, în China, sub numele de Douyin (vibrații). Din 2017, rețeaua socială s-a extins la nivel internațional sub numele de TikTok. Aceasta a atras mai ales publicul tânăr, care se plictisește repede.

În septembrie 2021, rețeaua socială anunța că a depășit pragul de 1 miliard de utilizatori activi pe lună.

Aplicația este deținută de compania de servicii online ByteDance, fondată în anul 2012, de antreprenorul chinez Zhang Yiming, care avea 29 de ani atunci. Între timp, el a ajuns la o avere estimată la aproape 60 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Parallax

Vizualizari
211
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri