Raluca Abrihan

Revolut îşi ia şefi de la Goldman Sachs, ClearBank şi concurentul N26

Thumbnail

Fintech-ul Revolut angajează experți în trei poziții cheie: Trezorier, CFO Adjunct și Director de Risc Infracțional Financiar şi ia oameni din companii precum Goldman Sachs, ClearBank şi fintech-ul concurent N26.

Wolfgang Bardorf, angajat al Deutsche Bank, unde a condus departamentul de metodologii și modele de lichitate, fost Director Executiv în trezorerie corporativă la Goldman Sachs, a fost numit Trezorier.

Stefan Wille, fost Vice Președinte Sr. Finanțe în cadrul companiei concurente N26 și Manager de Finanțe Corporative la Credit Suisse, a fost numit CFO Adjunct. Stefan va raporta către noul CFO al companiei, Dave MacLean, fost executiv în cadrul Metro Bank și Barclays.

Philip Doyle, care a ocupat funcția de Head of Financial Crime la ClearBank și pe cea de manager pentru prevenirea fraudelor la Visa, este noul Director de Risc Financiar Infracțional.

n ultimele luni, Revolut a angajat o serie de executivi seniori, printre care se numără Richard Davies, care anterior a ocupat funcții de conducere în cadrul HSBC, Barclays și TSB, dar și Dave MacLean, actual CFO și fost Director Financiar al Metro Bank.

Cu peste 6 milioane de utilizatori în Europa și Australia, precum și planuri de extindere în America de Nord și Asia în acest an, Revolut și-a propus să devină principalul loc și mod de gestionare a finanțelor personale pentru utilizatorii săi.

VIDEO Fondator Revolut: Ce produse noi va lansa aplicaţia şi cum vede faptul că unii utilizatori ar putea folosi platforma pentru evaziune

Parallax

Vizualizari
3358
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri