Powered By
Raluca Abrihan

Revolut îşi ia şefi de la Goldman Sachs, ClearBank şi concurentul N26

Thumbnail

Fintech-ul Revolut angajează experți în trei poziții cheie: Trezorier, CFO Adjunct și Director de Risc Infracțional Financiar şi ia oameni din companii precum Goldman Sachs, ClearBank şi fintech-ul concurent N26.

Wolfgang Bardorf, angajat al Deutsche Bank, unde a condus departamentul de metodologii și modele de lichitate, fost Director Executiv în trezorerie corporativă la Goldman Sachs, a fost numit Trezorier.

Stefan Wille, fost Vice Președinte Sr. Finanțe în cadrul companiei concurente N26 și Manager de Finanțe Corporative la Credit Suisse, a fost numit CFO Adjunct. Stefan va raporta către noul CFO al companiei, Dave MacLean, fost executiv în cadrul Metro Bank și Barclays.

Philip Doyle, care a ocupat funcția de Head of Financial Crime la ClearBank și pe cea de manager pentru prevenirea fraudelor la Visa, este noul Director de Risc Financiar Infracțional.

n ultimele luni, Revolut a angajat o serie de executivi seniori, printre care se numără Richard Davies, care anterior a ocupat funcții de conducere în cadrul HSBC, Barclays și TSB, dar și Dave MacLean, actual CFO și fost Director Financiar al Metro Bank.

Cu peste 6 milioane de utilizatori în Europa și Australia, precum și planuri de extindere în America de Nord și Asia în acest an, Revolut și-a propus să devină principalul loc și mod de gestionare a finanțelor personale pentru utilizatorii săi.

VIDEO Fondator Revolut: Ce produse noi va lansa aplicaţia şi cum vede faptul că unii utilizatori ar putea folosi platforma pentru evaziune

Parallax

Vizualizari
3305
Conţinut
Parerea ta despre articol
Smart Tech

Changeneers caută acele proiecte și soluții care pot avea un impact real pozitiv asupra comunității. www.changeneers.ro
Secțiunea Smart Tech este susținută de Samsung.

Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 

  Ultimele știri