Claudiu Zamfir

Startup-ul N26, un rival al Revolut, a primit o investiție de 170 de milioane de dolari

Thumbnail

Startup-ul de tehnologii financiare N26, un rival al Revolut, a anunțat joi că a primit o investiție de 170 de milioane de dolari.

N26 este evaluat acum la 3,5 miliarde de dolari, în timp ce Revolut are o valoare estimată la 1,7 miliarde de dolari.

Finanțarea primită azi de N26 este o extindere a investiției serie D de 300 de milioane de dolari anunțate în urmă cu 6 luni, ceea ce ridică runda de finanțare la 470 de milioane de dolari.

La această rundă de finanțare au participat investitori ca: Insight Venture Partners, GIC (fondul suveran al statului Singapore), compania chineză Tencent, compania de asigurări germană Allianz (prin fondul său de investiții Allianz X), antreprenorul american Peter Thiel (prin fondul său de investiții Valar Ventures), Earlybird Venture Capital, Greyhound Capital.

N26 spune că va folosi banii pentru a se extinde mai mult în Europa și să intre în SUA și Brazilia, precum și pentru a introduce noi funcții în aplicația sa de mobil.

În cei 6 ani de existență, N26 a strâns investiții de peste 670 millioane de dolari. În prezent, fintech-ul a ajuns cel mai valoros startup german.

N26 a fost înființat la Berlin, în 2013, de Valentin Stalf și Maximilian Tayenthal, sub numele de Number 26. Primul produs a fost scos pe piață în 2015.

Startup-ul german oferă utilizatorilor săi gratuit un cont curent de bază și un card de debit MasterCard. Serviciile fintech-ului sunt disponibile în 24 de țări europene, în principal în zona euro și în Marea Britanie. N26 se laudă cu 3,5 milioane de utilizatori și cu un volum lunar al tranzacțiilor de 2 miliarde de euro, prin aplicația sa.

Comunicat N26 by Claudiu on Scribd

Parallax

Vizualizari
4176
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri