Răzvan Tătaru

Răspunsul Fitbit la informația conform căreia produsele nu vor mai fi vândute în România

Site-ul fitbit

Produsele Fitbit se vor vinde în continuare în țară, iar modificarea este valabilă pentru site-ul oficial al brățărilor și ceasurilor inteligente, potrivit unei clarificări transmise, miercuri, StartupCafe.ro.

Fitbit clarifică faptul că produsele „wearable” vor fi vândute în continuare pe piața din România, iar serviciile de asistență și garanție vor fi în continuare valabile.

Răspunsul oficial Fitbit

Dispozitivele Fitbit se vor putea achiziționa în continuare pe piața din România. Modificările pe care le-am făcut se referă exclusiv la site-ul pentru România al Fitbit.com și fac parte din procesul de integrare continuă a brandului pe unele piețe. Clienții din aceste regiuni vor continua să aibă acces la asistența pentru clienți Fitbit, iar garanțiile și actualizările de software/securitate vor fi, de asemenea, onorate.”

Știrea originală preciza faptul că Fitbit nu va mai fi vândut în mai multe țări la nivel global, printre care și în România. Forbes preciza motivul deciziei, acela de a limita vânzarea dispozitivelor în țările în care Google Pixel este prezent în mod oficial.

Fitbit a confirmat, însă, faptul că schimbarea se referă numai la site-ul adresat României.

Reamintim că Google a cumpărat Fitbit, pentru 2,1 miliarde de dolari, achiziția finalizându-se oficial în 2021. Încă din ianuarie 2017, Fitbit cumpărase startup-ul românesc de ceasuri inteligente Vector Watch, pentru care americanii au scos din buzunar 15 milioane de dolari. Atunci, compania americană a inaugurat la București un centru de cercetare, în jurul fostei echipe Vector. Între timp, centrul Fitbit/Google de la București a ajuns la 260 de angajați.

---

Citește și:

Parallax

Vizualizari
1028
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri