Răzvan Tătaru

FOTO: Google a lansat cea mai nouă brățară de fitness, Fitbit Charge 6

FitBit Charge 6 în trei culori

Google a lansat cea mai nouă brățară de fitness, Fitbit Charge 6, care poate măsura bătăile inimii, peste 40 de antrenamente și are aplicații Google.

Brățara Fitbit Charge 6 oferă până la 7 zile de utilizare, are un buton lateral și un ecran tactil color. Aceasta împrumută un algoritm îmbunătățit de machine learning de la Pixel Watch care asigură cea mai precisă frecvență cardiacă de pe oricare din trackerele Fitbit. În plus, poate urmări saturația de oxigen (SpO2), variabilitatea ritmului cardiac, ritmul respirator, cât și calitatea somnului sau nivelul de stres.

„Hub-ul local este cel mai mare centru Google de dezvoltare pentru wearables din regiunea EMEA, iar tehnologiile pe care le dezvoltăm aici sunt integrate în produse și servicii populare ale Google, folosite de oameni din întreaga lume”, a menționat Lavinia Neagoe, Director of Engineering & Bucharest Site Technology Lead la Google.

Bărbat care înoată cu FitBit Charge 6

Utilizatorii pot avea interpretări mai precise pentru monitorizarea caloriilor și minutelor de activitate fizică, sau pentru monitorizarea scorului de pregătire zilnică și a scorului de somn. Evaluarea ritmului cardiac pentru fibrilația atrială se poate face cu aplicația EKG.

Brățara suportă monitorizarea a peste 40 de sporturi și antrenamente. În plus, antrenamentele în aer liber pot fi monitorizate de la distanță cu ajutorul GPS-ului încorporat, dacă telefonul compatibil cu dispozitivul este acasă.

Femeie care face yoga cu FitBit Charge 6

Dispozitivul permite controlarea YouTube Music, cu un abonament plătit, și oferă utilizatorilor recomandări de muzică în funcție de antrenamentele lor. În plus, brățara include aplicațiile Google Maps și Wallet, care permit afișarea de indicații pas cu pas și plăți contactless direct de pe încheietura mâinii.

FitBit Charge 6 în culoarea Coral

Fitbit Charge 6 vine în trei culori și are un preț recomandat în România de 799 lei. Acest dispozitiv va fi disponibil începând cu luna octombrie 2023.

Sursă foto: Google

Parallax

Vizualizari
4018
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri