Răzvan Tătaru

Inelul inteligent Oura a primit o investiție din partea unui fond european

Inelul Oura Ring

Oura Ring, companie finlandeză evaluată la 2,5 miliarde dolari, care produce inele inteligente pentru monitorizarea stării de sănătate, a primit recent o nouă finanțare din partea unui fond de investiții european, a anunțat Asociația Estoniană de Capital Privat și de Risc.

Siena Secondary Fund, din Estonia, este cel care a cumpărat acum acțiuni în compania finlandeză, dar valoarea investiției nu a fost dezvăluită. Anterior, acest fond a mai investit în aplicația estoniană de ridesharing Bolt și în serviciul lituanian de transfer de bani TransferGO, prezente și în România.

În 2021, Oura a strâns o rundă de finanțare de serie C de 100 milioane dolari și o rundă de follow-up în primăvara anului 2022.

„Fiind un utilizator dedicat al produsului de mai mulți ani, cred că angajamentul Oura Ring pentru perspective bazate pe date și oferta sa excepțională de produse se aliniază perfect cu viziunea noastră pentru viitorul tehnologiei medicale. Această investiție semnifică convingerea noastră în capacitatea companiei de a genera schimbări pozitive în viețile oamenilor”, a declarat Rain Tamm, partenerul general al Siena Secondary Fund.

Oura Ring este o companie din Finlanda, fondată în anul 2013 de către Petteri Lahtela, Kari Kivelä și Markku Koskela. Aceasta a ajuns la investiții totale de 148,3 milioane dolari, conform Crunchbase.

Parallax

Vizualizari
1173
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri