Claudiu Zamfir

Joburi în IT: Aplicația de transport Bolt caută ingineri pentru București

Bolt

Compania estonă Bolt, de transport ridesharing, închirieri de trotinete electrice și livrări, caută IT-iști pentru birourile sale din București, unde are 30 de joburi libere în diverse domenii, în acest moment, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

În sediul bucureștean, Bolt are acum 270 de oameni în total, dar mai trebuie să facă angajări. România este printre puținele țări în care compania estonă a dezvoltat un hub dedicat inginerilor, iar în a doua jumătate a anului urmărește să crească numărul lor cu 20%, până la aproximativ 100 de angajați.

Pe lângă pozițiile dedicate programatorilor, Bolt oferă oportunități de angajare pentru rolurile de management și coordonare a operațiunilor locale, atât pentru ride-hailing, cât și pentru cele de micromobilitate.

Hub-ul de development software din România este cel mai mare din regiune, iar echipa locală de ingineri a jucat un rol important în proiectarea și dezvoltarea aplicației de livrări Bolt Food. De asemenea, multe dintre noile funcționalități care sunt dezvoltate periodic și devin disponibile în aplicațiile companiei sunt realizate aici, în colaborare cu alți ingineri Bolt din regiune.

„Hub-ul nostru este format din echipe autonome de ingineri, care colaborează cu entități Bolt la nivel global pentru a proiecta, dezvolta și susține sisteme care se pun în mișcare atunci când cineva folosește aplicațiile noastre pentru a solicita o cursă, a planifica traseul optim sau pentru a comanda mâncare. (...) La Bolt, căutăm specialiști cu experiență și competențe excelente (...)” - a declarat Vlad Dascălu, șeful hub-ului de inginerie Bolt România.

Bolt are peste 150 de milioane de utilizatori în peste 45 de țări și peste 500 de orașe din Europa și Africa. Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este prezentă în peste 25 de orașe românești.

Parallax

Vizualizari
278
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri