Claudiu Zamfir

Firme IT românești, premiate în SUA

Thumbnail

Firme IT românești, printre care compania de securitate cibernetică Bitdefender sau startup-urile TypingDNA și Omniconvert, au participat recent la o expoziție în SUA, într-o delegație națională sub brandul sectorului tehnologiei informației „romaniaIT”, care a fost premiată la eveniment.

Evenimentul Midsize Enterprise Summit Fall se organizează itinerant pe Coasta de Vest a Americii, iar anul acesta s-a ținut la Phoenix, statul Arizona, în perioada 15-17 septembrie.

Delegatia României  a obținut premiul „Best International Vendor”, distincție acordată prin votul potențialilor clienți.

Delegatia Romaniei a fost formată din firmele:

Acestea au expus, sub pavilion national, soluții de securitate cibernetică, aplicatii mobile, soluții enterprise, tehnologii blockchain, realitate virtuală, soluții pentru domeniul bancar și multe altele.

Participarea firmelor românești la târgul din Statele Unite ale Americii a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri în parteneriat cu Asociația pentru Tehnologia Informației și Comunicații din România (ATIC).

Participarea românească s-a făcut prin intermediul Programului de susținere și promovare a exportului, cu finantare parțială de la bugetul de stat.

Asociația pentru Tehnologia Informației și Comunicații din România este prima asociație a sectorului IT&C din Romania, este reprezentantul României in cadrul asociatiei mondiale de IT, WITSA , al asociației europene CEPIS și derulează programul ECDL în Romania.

ATIC reprezintă atât sectorul business cât și cel stiintific al domeniului IT&C din România și numără în randurile sale atât companiile reprezentative în domeniu, precum și personalități știintifice ale mediului universitar sau al cercetării.

Parallax

Vizualizari
1041
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri