Denisa Crăciun

Un startup din România a câștigat premiul pentru cea mai bună platformă de factoring din Europa Centrală și de Est

Cristian Ionescu

Startup-ul românesc Instant Factoring a câștigat premiul pentru cea mai bună platformă de factoring din Europa Centrală și de Est.

Fintech-ul de micro-finanțare online a firmelor din România a primit împreună cu Monevia, o soluție digitală din Polonia, premiul pentru cea mai bună platformă de factoring din Europa Centrală și de Est, acordat de SME Banking Club Europe.

Instant Factoring a mai câștigat premiul „Cel mai bun Factoring Digital pentru IMM-uri” și în 2021. 

„Mulțumesc organizatorilor pentru șansa pe care o oferă fintech-urilor, aceea de a-și demonstra competitivitatea și capacitatea de inovare. Premiul pe care Instant Factoring îl primește, pentru a doua oară consecutiv, răsplătește munca uimitoare și efortul echipei Instant Factoring din România și, mai recent, și din Serbia”, a spus Cristian Ionescu (foto), CEO Instant Factoring.

Startup-ul românesc spune că în 2022 a avut cu 55% mai mulți clienți față de 2021, anul acesta acordând finanțări în valoare de peste 37 milioane EUR, în creștere cu 35% față de anul trecut.

„Instant Factoring a reușit și în 2022 să facă ceea ce și-a propus la început de drum: să fie un sprijin constant pentru antreprenorii din România. Cu atât mai mult acum, când traversăm o perioadă de incertitudine economică, este important să oferim tot suportul necesar IMM-urilor în așa fel încât antreprenorii să se poată concentra pe ceea ce este cu adevărat important: protejarea și dezvoltarea afacerii lor”, a mai spus CEO-ul fintech-ului românesc.

Parallax

Vizualizari
412
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri