Denisa Crăciun

Un startup românesc de tehnologie a atras investiții de 100.000 Euro

Thumbnail

Startup-ul românesc RepsMate, care a dezvoltat o soluție bazată pe tehnologia inteligenței artificiale, a obținut investiții de peste 100.000 de euro, la două săptămâni de la demararea campaniei de finanțare pe platforma de crowdfunding și investiții Ronin.

Startup-ul fondat în 2020 de trei antreprenori români - Alin Roșca, George Tarida și Mihai Guran - a dezvoltat o soluție bazată pe tehnologia inteligenţei artificiale adresată departamentelor de vânzări și relații cu clienți.

Acum, în cele peste 30 de zile care mai sunt până la finalizarea campaniei, compania vrea să obțină finanțări în valoare de 350.000 euro, conform unui comunicat transmis, vineri, StartupCafe.ro.

Platforma dezvoltată de startup-ul românesc se bazează pe tehnologia AI pentru a monitoriza, analiza, evalua și optimiza automat 100% din conversaţiile telefonice si chat din call centere.

„Cu ajutorul platformei dezvoltate de Repsmate se salvează până la 80% din costurile de monitorizare a apelurilor. Totodată, soluția noastră oferă o imagine de ansamblu foarte exactă și rapoarte detaliate necesare pentru optimizarea interacțiunii agenți/clienți. Conform statisticilor, 32% dintre clienți renunță la serviciile unei firme dacă nu au fost mulțumiți de interacțiune. Soluția creată de noi și care a câștigat deja încrederea unui procent important de investitori ajută la eficientizarea timpului de lucru, la creșterea productivității și a încrederii agenților, implicit a gradului de mulțumire al clienților, precum și la monitorizarea zonei de conformitate, securitate si GDPR”, spune Alin Roşca, fondator şi CEO RepsMate. 

De cealaltă parte, Ovidiu Ghiman, cofondator și chairman of the board Rōnin, spune că „repsmate propune investitorilor o soluție inovatoare, în care noi, Rōnin, credem foarte mult. Potențialul mare de scalare al companiei și soluția îndrăzneață, care răspunde unei nevoi concrete a comunității ne-a determinat să sprijinim compania în derularea campaniei de finanțare și să-i facilităm accesul la investitori”.

Parallax

Vizualizari
547
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri