Denisa Crăciun

Un startup românesc fondat în 2020 susține că valorează 2 milioane Euro și cere 150.000 Euro de la investitori

Thumbnail

Startup-ul românesc AutoVantage, fondat în 2020, urmează să se listeze pe platforma de finanțare Ronin și vrea să atragă 150.000 de euro de la investitori, conform unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

AutoVantage este o platformă românească prin care cumpărătorii de mașini noi pot analiza ofertele dealerilor din țară, pentru a alege o opțiune potrivită. Startup-ul, fondat în 2020 de antreprenorul Pincu Ionescu, care este și CEO-ul companiei, susține că valorează 2 milioane de euro.

„Suntem foarte încântați că ne vom lista pe platforma de finanțare Ronin, deoarece avem nevoie de această investiție pentru dezvoltarea companiei. Misiunea noastră este să facem mai simplu și mai transparent procesul de achiziție a unei mașini, ajutând clienții să găsească cea mai bună ofertă. Astfel, noi negociem pentru ei cu dealerii din toată țara, în același timp ajutându-i pe aceștia să economisească 90% din timpul și energia pe care le investesc în realizarea unei vânzări”, spune Pincu Ionescu, CEO în cadrul AutoVantage.

„Ne bucurăm că  AutoVantage este următoarea campanie listată pe platforma Ronin. Credem că produsul lor are un mare potențial pentru piața românească, europeană și chiar mondială. Oricine dorește să facă parte din succesul lor se poate alătura acum pentru a sprijini echipa AutoVantage în accelerarea planurilor de dezvoltare”, a declarat Bogdan Almași, CEO-ul Ronin.

Ronin, platforma de investiții care sprijină antreprenorii din diverse domenii să își finanțeze ideile de afaceri, anunță că AutoVantage se va lista pe weronin.com, investitorii interesați având opțiunea de a se înregistra pentru a obține acces prioritar exclusiv timp de 48 de ore pentru a investi în companie.

„Ronin vrea să faciliteze legătura între antreprenori și investitorii de retail și să permită oricui să devină investitor în AutoVantage sau în orice alt proiect listat pe platforma de finanțare, cu o contribuție minimă de 100 EUR”, se arată în comunicat.

Ce este Ronin

Ronin a fost lansată de 3 antreprenori români: Bogdan Almași, Ovidiu Ghiman și Felix Crișan. Ideea a luat naștere în anul 2020, fiind lansat oficial în data de 1 Decembrie 2021.

Echipa Ronin susține că selectează companii care au potențial, conform unei grile independente de evaluare, le sprijină în construirea campaniilor de finanțare și le aduce în fața investitorilor de retail, care până acum nu aveau acces la proiectele rezervate în mod tradițional fondurilor de investiții.

Parallax

Vizualizari
2510
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri