Denisa Crăciun

Startup-ul românesc Stailer lansează platforma Stailer Jobs

Platforma lansata de Stailer

Startup-ul românesc Stailer, de programări online la coafor, lansează o platformă care conectează profesioniști din industria de înfrumusețare cu saloanele potrivite.

Stailer Jobs a fost lansată după o investiție de 100.000 EUR, iar startup-ul tech susține că va intermedia 1.000 de joburi noi în anul 2023, conform unui comunicat transmis, vineri, StartupCafe.ro.

Startup-ul mai spune că pentru antreprenorii din industria de înfrumusețare, costul recrutării unui specialist este cuprins între 300 și 500 EUR.

„Pierderea unui membru din echipă se traduce în costuri de timp de 2-4 luni, perioadă în care încasările unui salon de înfrumusețare se reduc cu 20-25% față de o perioadă normală”, conform Stailer.

Totodată, pierderea unui angajat se traduce prin dispariția portofoliului de clienți generat de fostul membru al echipei și generează blocaje pentru proprietarii de saloane.

Astfel, efectele directe sunt pierderi financiare resimțite mai multe luni care pot destabiliza activitatea operațională a unui salon, potrivit startup-ului.

„Vrem să rezolvăm problema lipsei forței de muncă din industria de beauty. Majoritatea antreprenorilor se plâng că nu găsesc suficienți specialiști și ne-am propus mai departe să rezolvăm o problemă importantă care stă în calea dezvoltării afacerilor din domeniu. În același timp, tragem un semnal de alarmă cu privire la deficitul de personal”, a declarat Bogdan Clipici, Chief Business Officer (CBO) Stailer.

Stailer susține că noua sa platformă, Stailer Jobs, oferă saloanelor partenere garanție pentru profesioniștii propuși pentru interviu, pentru că aceștia sunt selectați și evaluați înainte. 

Parallax

Vizualizari
339
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri