Denisa Crăciun

Un startup românesc și-a asigurat o finanțare de 250.000 EUR la o competiție de la Milano

Pre-accelerator pentru startup-uri tech românești în 2022

Un startup românesc de tehnologii de inteligență artificială pentru comercianți și-a asigurat o finanțare de 250.000 EUR la o competiție de idei de afaceri ce a avut loc la Milano.

Footprints AI, fondat de antreprenorul Dan Marc, și-a asigurat investiția de la Look AI Ventures, în cadrul TechChill Milano Startup Pitch Battle, a anunțat startup-ul într-o postare pe LinkedIn. 

Startup-ul românesc fondat în 2017 se numără printre cele 50 de echipe selectate la TechChill Milano Startup Pitch Battle, dintr-un total de 316 aplicanți din 30 de țări.

Conferința TechChill a fost inițiată în țările baltice și extinsă apoi în alte destinații europene, aceasta fiind a doua ediție care are loc la Milano.

Câștigătorul competiției TechChill Milano Startup Pitch Battle, Togggle, un startup londonez de tehologie, a primit un premiu de 10.000 de euro de la Federated Innovation, pe care va putea să-l folosească așa cum vrea. 

Acest startup a mai primit un abonament pe un an la PoliHub – Innovation Park & Startup Accelerator, un curs complet Hero Training oferit de Universitatea Draper și o potențială investiție de 100.000 EUR de la Eden Ventures, a anunțat TechChill pe LinkedIn. 

Ce face Footprints AI

Startup-ul românesc folosește o tehnologie ce le oferă companiilor din comerțul offline posibilitatea de a monetiza datele generate de propriii clienți.

Footprints AI le oferă brandurilor posibilitatea de a livra mesaje publicitare către audiențe, pe baza comportamentului prezis de cumpărare din offline al consumatorilor, și atribuie impactul pe care investițiile în promovare îl au în creșterea vânzărilor din spațiile de comerț offline.

Parallax

Vizualizari
709
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri