Claudiu Zamfir

Startup românesc de inteligență artificială, calificat la o competiție de idei de afaceri, la Milano, dotată cu premii de 400.000 EUR

Dan Marc, fondator Footprints AI

Un startup românesc, ce dezvoltă tehnologii de inteligență artificială pentru comercianți, s-a calificat la o competiție de idei de de afaceri care va avea loc la Milano, dotată cu premii totale de 400.000 de euro, au informat marți organizatorii, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Footprints AI, startup fondat de antreprenorul Dan Marc, se numără astfel printre cele 50 de echipe selectate la TechChill Milano Startup Pitch Battle, dintr-un total de 316 aplicanți din 30 de țări.

Pe 26 septembrie, cele 50 de startup-uri calificate vor trece prin selecția Fifty Founders Battle care va avea loc la universitatea Bocconi, iar 5 dintre ele vor fi alese să urce pe scena evenimentului TechChill Milano Startup Pitch Battle, pe 27 septembrie 2023. Finaliștii vor avea ocazia să-și prezinte ideile de afaceri, într-o sesiune de pitching în fața a peste 1.000 de participanți, investitori și jurnaliști, potrivit organizatorilor.

Conferința TechChill a fost inițiată în țările baltice și extinsă apoi în alte destinații europene, aceasta fiind a doua ediție care are loc la Milano.

Câștigătorul competiției TechChill Milano Startup Pitch Battle va primi un premiu în bani de 10.000 de euro de la Federated Innovation, pe care startup-ul va putea să-l folosească așa cum vrea.

Alte premii includ:

  •      Investiție de până la 100.000 EUR de la Eden Ventures,
  •      Investiție de până la 250.000 EUR de la Look AI Ventures,
  •      Acoperire media în valoare de 30.000 EUR de la Immediate Accelerator,
  •      Cursul complet Hero Training oferit de Universitatea Draper,
  •      Abonament pe un an la PoliHub – Innovation Park & Startup Accelerator.
Parallax

Vizualizari
274
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri