Claudiu Zamfir

Program de mentorat Endeavor România pentru companii cu creștere accelerată. Taxă de 2.000 EUR

mentorat-dreamstime.jpg

Antreprenorii români se pot înscrie la programul Scale Up by Endeavor în România, prin care companiile cu creștere accelerată selectate vor avea acces la sesiuni de menorat și contacte cu  lideri de business. 

Programul este destinat doar fondatorilor de firme și percepe o taxă de participare de 2.000 de euro pe companie. Înscrierile se fac AICI, până pe 9 august 2024. 

Scale Up by Endeavor, aflat la prima ediție, este organizat de Endeavor România, capitolul local al rețelei globale de antreprenori Endeavor.

În cadrul programului de 6 luni, antreprenorii selectați vor avea acces la o „rețea vastă de fondatori și mentori” formată în peste 40 de piețe, potrivit Endeavor România. 

Programul va începe cu o evaluare cuprinzătoare a provocărilor și punctelor forte unice ale fiecărei companii, rezultând într-un plan de acțiune personalizat pentru scalare.

Ulterior, participanții vor beneficia de sesiuni de mentorat unu-la-unu cu experți din industrie, investitori și operatori globali din rețeaua Endeavor. 

Programul include și sesiuni care abordează nevoile specifice ale cohortei. Aceste sesiuni se vor concentra pe domenii critice, cum ar fi extinderea în alte piețe, accesul la capital, strategii de intrare pe piață (GTM) și/sau dezvoltarea echipei, acoperind toate aspectele esențiale ale creșterii afacerii. 

FintechOS, Druid AI și Creatopy sunt primele trei companii românești selectate în rețeaua globală, iar primele două au primit și finanțări din partea Endeavor Catalyst, fondul de investiții de tip Venture Capital al Endeavor.

„Programul Endeavor Scale Up este un pas natural pentru noi în creșterea impactului asupra ecosistemului local, oferind expertiza Endeavor către un număr din ce în ce mai mare de antreprenori români. Nevoile startupurilor care au tracțiune locală, o rundă de finanțare de succes dar țintesc piețe regionale sau globale sunt mai complexe și necesită un set diferit de strategii și instrumente pentru a duce afacerile la un alt nivel de dezvoltare”, a declarat Mihnea Crăciun, director general, Endeavor România. 

„Programul Endeavor Scale Up reprezintă o dovadă a maturizării ecosistemului antreprenorial românesc și completează excelent programele existente de incubare. Ne dorim ca acest program să servească drept rampă de lansare startupurilor din România, să le ajute să devină scaleupuri de succes și să inspire un număr mai mare de români să aibă încredere în viziunea lor și să construiască companii care inovează cu adevărat” - a afirmat și Vargha Moayed, White Star Capital Venture Partner, președintele Boardului Endeavor România. 

Parallax

Vizualizari
113
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri