Redactia StartupCafe.ro

Managerul Dan Oros pleacă de la Google România

Thumbnail

Managerul și investitorul Dan Oros va pleca de la Google România, companie în care conducea activitățile de marketing, urmând să preia conducerea unei platforme digitale pentru publicitate.

„Am decis sa plec de la Google & YouTube. Mă alătur Creatopy (si board-ului Flipsnack). De 6 ani conduc activitățile de marketing pentru Google & YouTube în România si câteva inițiative în Europa Centrală și de Est, cel mai recent rol regional fiind de Strategy & Ops. Am avut oportunitatea să coordonez super inițiative: de la a crește business-ul local împreună cu cei de la Sales, până la proiecte educaționale pentru 500k+ de români, lansări de produse (e.g. YouTube Music/ Premium, GPay, etc.), susținere pentru ecosistemul de startup-uri, suport în dezvoltarea YouTube si multe altele” - a anunțat el pe Facebook.

Oros mai rămâne Google România 2-3 luni și apoi va prelua poziția de director (CEO) al Creatopy, „o platformă digitală care ajută  brandurile și agențiile să creeze și să livreze reclame într-un mod simplu și eficient”.

De asemenea, la Flipsnack merge în funcția de Chairman of the Board și va susține la nivel strategic firma. Flipsnack ajută la crearea de cataloage, broșuri si reviste digitale „extrem de interactive și cu super impact vizual”.

Pe lângă activitatea de la Google, Dan Oros s-a implicat și ca investitor în startup-uri. Printre altele, el a investit în Bloomcoding, o școală digitală de programare si logica pentru copii cu vârste de până la 14 ani. De asemenea, Dan Oros a fost selectat în programul european de scouting al Accel, unul dintre cele mai puternice fonduri de investiții din lume. Prin acest program, celor selectați li se încredințează câte 200.000 de dolari, să-i investească în startup-uri de tehnologie.

Anterior, Oros a condus operațiunile din România, Ungaria și Croația ale platformei franțuzești de transport Bla Bla Car.

Parallax

Vizualizari
1838
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.94

publishing: 3.1

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 945
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri