Claudiu Zamfir

Achiziție pe piața românească a aplicațiilor de programări la coafor: MERO cumpără Logbox

Thumbnail

Aplicația românească de programări la coafor MERO, un concurent al Stailer, cumpără un sistem de gestiune pentru saloanele de înfrumusețare din România, Logbox.

Într-un comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro, MERO susține că astfel devine „singura soluție completă pentru digitalizarea saloanelor”.

„Achiziția Logbox, soluție creată și dezvoltată de o echipă cu o expertiză vastă, permite accesul la un ecosistem complet de soluții acoperind integral nevoile pentru administrarea saloanelor și creșterea afacerilor din domeniul beauty. Punem în continuare accent deosebit pe extindere pentru a oferi utilizatorilor acces la un număr mare de specialiști”, a declarat Adrian Trif (foto-stânga), CEO & Managing Partner MERO.

„Industria de soluții digitale dedicate domeniului beauty a ajuns la maturitate, permițând colaborarea de succes între furnizori de soluții în interesul clienților. Digitalizarea permite o evoluție rapidă a saloanelor, iar clienților acces facil la o gamă vastă de furnizori de servicii de top. Ne bucură să vedem că liderul acestui segment face un pas cheie pentru piață, în vederea integrării și dezvoltării ulterioare”, a a spus, la rândul lui, Vlad Dobre (foto-dreapta), fondator Logbox.

MERO spune că a construit o comunitate, #MEROpro, de peste 1.000 de saloane înregistrate în ,arketplace și peste 3.000 de specialiști din domenii precum hairstyling, frizerie și barbering, micropigmentare, make-up, manichiură și lash making.

Piața de hair & beauty & wellness din România cuprinde circa 100.000 specialiști, și este în continuă creștere. Digitalizarea a avut o contribuție importantă în dezvoltarea industriei, facilitând accesul clienților la saloanele din proximitate și susținerea acestor afaceri.

După investițiile atrase în 2021 din partea fondului Founders Bridge, aplicația de programări la coafor este interesată de atragerea unei noi runde de finanțare pe parcursul anului 2022, care să-i susțină „dezvoltarea accelerată”.

 

Parallax

Vizualizari
365
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri