Adi Iacob

Cum au câștigat rușii de la Team Spirit finala Dota 2 la București: Urmărește comentariul LIVE din finala The International 10

Thumbnail

UPDATE

Avem un castigator la The International 10! Team Spirit este echipa care pleaca acasa cu marele premiu în valoare de 18 milioane de dolari.

UPDATE

Dota 2 la București: Comentăm LIVE finala The International 10

 

PSG.LGD este tot mai aproape de marea finală de la The International 10, după ce echipa a dominat competiția de Dota 2 de la București. În calea lor mai stă Team Secret, echipa care a reușit să obțină un egal în fața celor de la PSG.LGD în faza grupelor. 

Cu Xiao8 ca antrenor, PSG.LGD (China) a dominat fiecare adversar din calea lor. Potrivit analiștilor Dota 2 și a gamerilor de top, PSG.LGD este cea mai bine cotată echipă și are cele mai mari șanse să câștige The International 10, scrie Sportskeeda.

Pe de altă parte, Team Secret nu a intrat ca favorită în competiția organizată de Valve la București, însă performanța lor de pe Arena Națională le-a consolidat statutul de potențiali câștigători, scrie DotEsports.

Echipa formată ca parteneriat între clubul sportiv francez Paris Saint-Germain și organizația chineză de esports LGD nu ar fi la prima finală de la The International — PSG.LGD a pierdut finala TI18 în fața europenilor de la OG.

View this post on Instagram

A post shared by Dota 2 (@dota2)

Întâlnirea din faza grupelor dintre cele două echipe de Dota 2 s-a încheiat cu o remiză (1-1). Înainte de competiția de la București, PSG.LGD s-a confruntat cu Team Secret în semifinalele de la Singapore Major 2021/Upper Bracket (PSG.LGD 2 - 1 Team Secret).

Premiul pentru locul 1 de la The International este de aproximativ 18 milioane de dolari. Locul 2 pleacă acasă cu 5 milioane de dolari, în timp ce echipa de pe locul 3 încasează 3,6 milioane de dolari. 

Cele două echipe vor juca 3 meciuri pentru un loc în finala de pe Arena Națională pe 16 octombrie, la ora 13.00. 

Parallax

Vizualizari
1997
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri