Claudiu Zamfir

Măsura 2: Ordinul de deblocare a plăților a plecat la Monitorul Oficial (surse)

Thumbnail

Ordinul ministrului Economiei care ar trebui să deblocheze plățile pentru Măsura 2 a fost trimis joi, 22 iulie 2021, la Monitorul Oficial, au declarat, pentru StartupCafe.ro, surse ministeriale.
 
Din momentul publicării, care ar putea fi chiar joi, cel târziu vineri, agențiile IMM vor putea începe să trimită contractele de finanțare către beneficiari. De aceea, este important ca beneficiarii să fie atenți la sistemul de granturi IMM să semneze rapid contractele și să le încarce în sistem cu dovada cofinanțării, pentru a nu pierde finanțarea - au subliniat sursele noastre.

Primele plăți efective urmează să îneapă de săptămâna viitoare - au precizat sursele StartupCafe.ro.

Ministerul Economiei estimează că se vor putea face plăți până în jurul RUE 16.000-17.000 din acest calup de fonduri europene care provine dinmutarea de buget de la Măsura 3 la Măsura 2.

Încă din 15 iunie s-a publicat în Monitorul Oficial  Ordonanța de urgență 48/2021, care permite mutarea de buget de la Măsura 3 la Măsura 2, dar procedura ulterioară de deblocare a plăților a întrziat mai bine de o lună pe drumurile dintre Ministerul Economiei și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

----

Citește și:

Parallax

Vizualizari
4688
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri