Claudiu Zamfir

Start-Up Nation: Cum te poate ajuta Banca Transilvania în programul de finanțare oferită de stat

Thumbnail

VIDEO pe StartupCafe.ro, pe YouTube și pe pagina de Facebook StartupCafe - beneficiarii Start-Up Nation și alți antreprenori interesați de programul de finanțare de la stat pot afla informații utile despre pachetul de servicii dedicat de Banca Transilvania antreprenorilor din acest program.

L-am avut alături pe Dragoș Ungureanu, director adjunct comercial pentru firme mici și mijlocii (IMM) în cadrul Băncii Transilvania, care ne-a dat detalii despre serviciile oferite în Pachetul BT Start-Up Nation, anul acesta:

  • Credit-punte;
  • Cont curent la Banca Transilvania;
  • Facilitatea BT Contul primul an gratuit;
  • Înrolare în BT Club şi acces gratuit la cursuri, traininguri şi evenimente destinate comunității de business. Clubul este o inițiativă BT dedicată antreprenorilor şi are peste 25.000 de membri;
  • și altele.

Start-Up Nation: Creditul-punte, dobânda și comisionul

Creditul-punte este destinat acoperirii cheltuielilor curente - eligibile, aferente planului de afaceri - din programul de finanțare până la efectuarea tranşelor din suma nerambursabilă de maximum 200.000 de lei (circa 43.000 euro).

Dobânzile, comisioanele BT şi comisionul de garantare a creditului de către Fondul Național de Garantare sunt cheltuieli eligibile, din ajutorul nerambursabil.

Dobânda fixă a creditului-punte de la BT este de 4,5%, iar comisionul de acordare este de 0,75%.

Cum te ajută Pachetul BT Start-Up Nation

Pachetul BT Start Up Nation cuprinde printre altele credit-punte, cont curent, facilitatea Contul primul an gratuit şi facilităţi complementare bankingului pentru primul an de business.

Serviciile din Pachetul BT Start-Up Nation sunt destinate gestionării afacerii şi rezolvă câteva dintre nevoile reale ale antreprenorilor aflați la început de drum – de la posibilitatea realizării siteului firmei sau a propriului magazin online, facturare, gratuitate pentru medicina muncii şi anunțuri de recrutare, până la accesul la cursuri şi workshopuri.

Cel mult 10.000 de firme micro, mici și mijlocii vor fi selectate pentrua  primi finanțare de maximum 200.000 de lei fiecare, în programul Start-Up Nation 2018-2019. În total peste 33.500 de firme s-au înscris în program.

Banca Transilvania este una dintre băncile selectate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat pentru distribuția Alocației Financiare Nerambursabile. Fiind un program național, guvernamental, Banca Transilvania colaborează cu toți partenerii acestuia, cum sunt agențiile teritoriale ale ministerului menționat şi Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

Parallax

Vizualizari
3743
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri