Claudiu Zamfir

Start-Up Nation 2018-2019: Cele 10 produse, servicii şi facilități oferite de Banca Transilvania

Thumbnail

Antreprenorii calificați la finanțarea de maximum 200.000 de lei de la stat în programul Start-Up Nation 2018-2019 pot accesa 10 produse bancare, servicii şi facilități grupate într-un pachet special creat pentru ei de Banca Transilvania, parteneră în program, BT Start-Up Nation.

Pachetul BT Start Up Nation cuprinde următoarele:  

1) Credit-punte;

2) Cont curent la Banca Transilvania;

3) Facilitatea BT Contul primul an gratuit;

4) Înrolare în BT Club şi acces gratuit la cursuri, traininguri şi evenimente destinate comunității de business. Clubul este o inițiativă BT dedicată antreprenorilor şi are peste 25.000 de membri;

5) Facilitatea Blugento: posibilitatea realizării unui site de prezentare a afacerii sau propriul magazin online în mai puțin de 3 zile;

6) Servicii gratuite de facturare pentru o perioada de 12 luni, prin Smartbill;

7) 12 luni gratuite pentru servicii de medicina muncii pentru 4 angajați, în cadrul Rețelei private de sănătate Regina Maria;

8) 2 tipuri de pachete de anunțuri de recrutare pe platforma eJobs;

9) Pachetul “Alertă firma ta”, oferit de Termene.ro, platformă cu informații oficiale şi actualizate în timp real despre datele financiare şi juridice ale firmelor din România;

10) Cont gratuit pe Online Mastery StartUp, platforma prin care pot fi accesate cursuri de marketing online.

Start-Up Nation: Creditul-punte, dobânda și comisionul

Creditul-punte este destinat acoperirii cheltuielilor curente - eligibile, aferente planului de afaceri - din programul de finanțare până la efectuarea tranşelor din suma nerambursabilă de maximum 200.000 de lei (circa 43.000 euro).

Dobânzile, comisioanele BT şi comisionul de garantare a creditului de către Fondul Național de Garantare sunt cheltuieli eligibile, din ajutorul nerambursabil.

Dobânda fixă a creditului-punte de la BT este de 4,5%, iar comisionul de acordare este de 0,75%.

Cum te ajută Pachetul BT Start-Up Nation

Pachetul BT Start Up Nation cuprinde printre altele credit-punte, cont curent, facilitatea Contul primul an gratuit şi facilităţi complementare bankingului pentru primul an de business.

Serviciile din Pachetul BT Start-Up Nation sunt destinate gestionării afacerii şi rezolvă câteva dintre nevoile reale ale antreprenorilor aflați la început de drum – de la posibilitatea realizării siteului firmei sau a propriului magazin online, facturare, gratuitate pentru medicina muncii şi anunțuri de recrutare, până la accesul la cursuri şi workshopuri.

Cel mult 10.000 de firme micro, mici și mijlocii vor fi selectate pentrua  primi finanțare de maximum 200.000 de lei fiecare, în programul Start-Up Nation 2018-2019. În total peste 33.500 de firme s-au înscris în program.

Banca Transilvania este una dintre băncile selectate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat pentru distribuția Alocației Financiare Nerambursabile. Fiind un program național, guvernamental, Banca Transilvania colaborează cu toți partenerii acestuia, cum sunt agențiile teritoriale ale ministerului menționat şi Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.  

Pentru BT, Start-Up Nation este încă o cale de a contribui la creşterea economică, prin stimularea înființării de firme şi încurajarea celor cu spirit întreprinzător.

Banca Transilvania este cea mai mare banca din Romania, cu peste 16% cota de piata. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business – retail, IMM si Corporate. BT are peste 3 milioane de clienti, 8.000 de angajati si peste 500 de sedii in 180 de localitati.

Ca banca a oamenilor intreprinzatori, misiunea Bancii Transilvania este sustinerea mediului de afaceri din Romania, oriunde si oricand. BT este singurul brand bancar romanesc din clasamentul Brand Finance Banking 500, aparut in 2019 si este cel mai valoros brand bancar romanesc in classamentul Brand Finance 2018 si 2017.

Parallax

Vizualizari
7076
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri