Claudiu Zamfir

Măsura 2. Avertismentul ministerului: Nu semnezi contractul la timp, vei fi respins

Thumbnail

Ministerul Economiei îi avertizează din nou, marți, pe solicitanții de la Măsura 2-grnturi de capital de lucru că vor fi respinși de la finanțare, dacă nu semnează la timp contractul de finanțare.

Iată anunțul de marți al Ministerului Economiei:

  • Reamintim celor care au aplicat la Măsura 2 - “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” faptul că cei acceptați în urma verificărilor administrative și de eligibilitate vor primi contractul de finanțare (respectiv Anexa nr. 2) în aplicația informatică. Simultan, aplicația va trimite un mesaj de atenționare în acest sens, pe emailul de corespondență.
  • Aplicanții vor intra în aplicație, vor descărca contractul de finanțare, îl vor semna cu semnătură electronică și îl vor reîncărca semnat în aplicație în maxim 20 zile de la primire, împreună cu dovada co-finanțării (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit).
  • Aplicanții/solicitanții care nu semnează și nu transmit contractul de finanţare până la termenul limită prevăzut în prezenta procedură vor primi decizia de respingere transmisă prin contul din aplicație.
  • În perioada 23-27.07.2021, agențiile au transmis astfel de mesaje și contracte până la aplicațiile care au RUE 15622.

„Aplicanții vor intra în aplicație, vor descărca contractul de finanțare, îl vor semna cu semnătură electronică și îl vor reîncărca semnat în aplicație în maximum 20 de zile de la primire, dar nu mai târziu de 15 decembrie 2021, împreună cu dovada cofinanțării (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit)” - prevede un ordin de ministru de săptămîna trecută, pentru reluarea plăților la Măsura 2.

Parallax

Vizualizari
2920
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Alex
Consultant
"Atenționăm beneficiarii să semneze în timp util contractele de finanțare. Reamintim că termenul de semnare a contractului de finanțare este de 20 de zile de la data sosirii contractului la bancă. În cazul în care contractele sunt semnate în cel mai scurt timp de către beneficiari, primele plăți se vor face începând de la mijlocul săptămânii viitoare." din comunicatul Ministerului, transmis pe 23 iulie 2021. avem contracte semnate de beneficiari, de luni 26 iulie si nu am incasat grantul ! Ce se intampla? De ce nu transferati banii catre agentiile regionale, sa se poata efectua platile mai departe catre beneficiari ? Minciuna are picioare scurte domnule Ministru Năsui !!!!?

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri