Claudiu Zamfir

LISTĂ: 4 surse de fonduri pentru firme românești la care se fac înscrieri acum

Thumbnail

Antreprenorii din România pot accesa online, în perioada următoare, 4 surse de fonduri dedicate startup-urilor și afacerilor inovatoare mici, din surse puse la dispoziție de organizații din străinătate și din România.

Startup-uri și organizații antreprenoriale, inclusiv din România, au șansa să obțină unul dintre cele 4 premii de câte 250.000 de dolari puse în joc de universitatea americană de tehnologie MIT.

Pentru Inclusive Innovation Challenge (IIC), Massachusetts Institute of Technology (MIT) caută startup-uri și organizații antreprenoriale de orice vechime, mărime sau tip (comerciale sau non-profit), localizate oriunde în lume, care creează oportunități economice pentru persoanele cu venituri moderate sau mici.

Înscrierile la IIC se fac AICI, până pe 9 mai 2019.

 

Startup-urile IT din UE, inclusiv cele din România, pot obține granturi de până la 50.000 de euro fiecare, pentru a dezvolta afaceri legate de tehnologia blockchain sau distributed ledger (DTLs), în cadrul acceleratorului de business Blockchers.

Până pe 26 mai 2019, antreprenorii interesați pot aplica online, AICI, la programul Blockchers, derulat de spanioli și germani.

 

Antreprenorii, studenții și alte persoane cu competențe IT pot câștiga unul dintre cele 3 premii a câte 5.000 de dolari puse la bătaie la Hacking Health Hackathon 2019.

Concursul de tehnologii în domeniul sănătății, așteaptă aplicații pe site-ul oficial, AICI, până pe 2 iunie 2019. Competiția va avea loc pe 8-9 iunie 2019, la București.

 

Antreprenorii IT din România se pot înscrie online la programul European Data Incubator (EDI)  destinat startup-urilor din domeniul Big Data, din țările Uniunii Europene, pentru a câștiga finanțări de câte 100.000 de euro fiecare.

Înscrierile la incubatorul de afaceri se fac pe site-ul oficial, AICI, până pe 19 iunie 2019, ora 12.00, ora de vară a Europei Centrale (CEST).

Startup-urile care vor fi acceptate în programul de incubare vor putea primi finanțări de maximum 100.000 de euro fiecare, fără să li se rețină părți sociale din firmă. De asemenea, antreprenorii selectați vor beneficia de menorat și training la Berlin și Bilbao.

Parallax

Vizualizari
6199
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri