Claudiu Zamfir

Fonduri europene 2019: Până la 100.000 Euro pentru antreprenori IT, înscrieri online

Thumbnail

Antreprenorii IT din România se pot înscrie online la un program de incubare de afaceri destinat startup-urilor din domeniul Big Data din țările Uniunii Europene, pentru a câștiga finanțări de câte 100.000 de euro fiecare.

Înscrierile în programul European Data Incubator (EDI) se fac pe site-ul oficial, AICI, până pe 19 iunie 2019, ora 12.00, ora de vară a Europei Centrale (CEST).

Startup-urile care vor fi acceptate în programul de incubare vor putea primi finanțări de maximum 100.000 de euro fiecare, fără să li se rețină părți sociale din firmă. De asemenea, antreprenorii selectați vor beneficia de menorat și training la Berlin și Bilbao.

Bugetul total al programului EDI este de 5 milioane de euro și beneficiază de fonduri europene prin programul UE pentru inovare Horizon 2020.

Condiții de eligibilitate:

  • Aplicanții sunt startup-uri, fie sub forma juridică a microîntreprinderilor și firmelor mici și mijlocii (IMM), fie ca echipe de câte 2-4 persoane.
  • Firmele trebuie să fie înregistrate într-unul din statele membre UE (inclusiv România) sau țările asociate în programul Horizon 2020.
  • Persoanele care participă ca echipe neînregistrate ca firme trebuie să fie stabilite și să lucreze legal și să aibă un angajament scris că vor înființa o firmă în Uniunea Europeană sau în una dintre țările asociate programului Horizon 2020, dacă vor ajunge la faza de „Experiment” a programului.

Programul caută idei de afaceri care să privească un produs comercial și care să utilizeze un set de date pus la dispoziție de EDI. Proiectele trebuie să pună accent pe un model de business viabil și pe chestiuni tehnice.

Pentru informații suplimentare consultați ghidul de mai jos și site-ul oficial al incubatorului de afaceri.

Ghid EDI by Claudiu on Scribd

Parallax

Vizualizari
7100
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri