Claudiu Zamfir

Fonduri pentru firme 2018: Se fac înscrieri online pentru premiile de max. 50.000 Euro, de la Startarium

Thumbnail

Antreprenorii români cu startupuri se pot înscrie online la competiția Startarium PitchDay 2018, pentru a putea câștiga premii de până la 50.000 de euro fiecare, în urma unui proces de selecție, au anunțat miercuri organizatorii, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.

Până pe 12 octombrie 2018, antreprenorii cu o afacere între 1 și 3 ani vechime, din orice domeniu, pot aplica online AICI, la competiția Startarium PitchDay, ajunsă la ediția a treia.

În urma preselecției, 50 de startup-uri românești vor fi invitate să concureze pentru marele premiu la evenimentul din 6 noiembrie, la Willbrook Platinum, București.

Participanții vor avea șansa unei experiențe de învățare mai complexe în 2018, precum și a unei expuneri relevante în fața unui juriu ce include investitori, specialiști și antreprenori de succes - promite platforma de finanțare privată a antreprenorilor Startarium.

De asemenea, startupurile care vor fi incluse în program vor beneficia de consultanța unor profesioniști aplicat pe afacerea lor.

Pentru 2018, Startarium promite noi beneficii în structura competiției și a evenimentului final:

  • Valoarea totală a premiilor crește de la 100.000 la 120.000 EUR
  • Numărul total al premiilor acordate crește de la 4 la 11
  • Premiile vor fi repartizate astfel: Premiul I - 50.000 EUR; Premiul II - 30.000 EUR; Premiul III - 20.000 EUR; Mențiuni și premii speciale - 20.000 EUR;
  • Semifinaliștii vor beneficia de mai mult timp pentru feedback de la juriu, acces gratuit la sesiuni de consultanță pe teme precum finanțare, legislatie, marketing sau risk management și vor putea programa sesiuni de pitching 1 la 1 cu investitori și business angels.

Cum se va desfășura competiția PitchDay 2018

Înscrierile se desfășoară online până pe 12 octombrie 2018, pe site-ul competiției. Pot aplica startupurile din orice domeniu de business, cu vechime între 1 și 3 ani, care respectă Regulamentul și criteriile de eligibilitate disponibile pe www.startarium.ro/pitchday
 
După etapa de preselecție a înscrierilor online, 50 de startup-uri vor fi acceptate în semifinală și invitate să își prezinte pitch-urile pe 6 noiembrie 2018, la Willbrook Platinum, Bucuresti. 10 dintre acestea vor avansa în finală, urmând să concureze live, în aceași zi, pentru marele premiu. La finalul sesiunii de pitch-uri, câstigatorii vor fi aleși de un juriu format din antreprenori de succes, specialiști în business și investitori.  

De la lansarea sa în urmă cu 3 ani, Startarium PitchDay a adus în competiție 245 de startupuri.
Astfel, peste 140 de antreprenori au avut ocazia să își prezinte afacerile în fața unui juriu format din fondatori de succes, experți și investitori.

De asemenea, 20 de startup-uri finaliste au concurat live în finală pentru premii ce depășesc în total 210.000 EUR, printre câștigători numărându-se NALU, Tracia, LifeBox, Re.Flex, Stația de Joacă și Clinica de Pediatrie Anastasia.

Platforma Startarium spune că a adunat o comunitate de aproape 20.000 de membri și 60 de mentori cu care antreprenorii pot lucra gratuit, a publicat peste 200 de materiale și a deschis accesul la finanțări ce depășesc 360.000 EUR. Platforma este o inițiativă Impact Hub și ING.

Parallax

Vizualizari
2063
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri